23.11.10

A.Παπαρήγα: "Η ΕΑΒ είναι η ναυαρχίδα της Πολεμικής Αεροπορίας μας"!

Image

To ότι θα φτάναμε στο σημείο να εκφράζονται πατριωτικές και φιλοστρατιωτικές θέσεις από το ΚΚΕ, ε, αυτό δείχνει πως κάποια άλλα "αστικά" κόμματα έχουν εκφύγει της αποστολης τους και υπηρετούν πλέον ξένα συμφέροντα: «Είναι η ναυαρχίδα της Πολεμικής Αεροπορίας" χαρακτήρισε την ΕΑΒ η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε χθεσινή της επίσκεψη στην εταιρεία.


Η ίδια κατηγόρησε τη σημερινή και την προηγούμενη κυβέρνηση ότι ακολουθούν μία προγραμματισμένη πορεία φθοράς και απαξίωσης της επιχείρησης, καθώς εγκαταλείπονται σημαντικοί κλάδοι της βιομηχανίας, προς όφελος ορισμένων μόνο δραστηριοτήτων, που εξασφαλίζουν τα κέρδη μεγαλοεπιχειρηματιών.

«Θεωρούμε ότι όλη αυτή η εγκατάλειψη της αμυντικής βιομηχανίας και της ΕΑΒ, έχει να κάνει με τα σχέδια δημιουργίας της ενιαίας ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας, με έδρα τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, στις ηγετικές δυνάμεις της ΕΕ».

Αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις σχετικές δηλώσεις της κ. Κατσέλη, η κ. Παπαρήγα, είπε ότι «η κ. Κατσέλη έχει αυταπάτες ότι εάν βάλει ένα χαρτονένιο εμπόδιο στις συλλογικές συμβάσεις μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων, που από τη φύση τους οδηγούν τα μνημόνια της τρόικας».

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να ορθώσουν ενιαίο ανάστημα απέναντι στην ενιαία κυβέρνηση.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr