8.11.10

ΧΑΝΙΑ: «Σύλληψη Αλλοδαπής για συνέργεια στα αδικήματα παράνομης κατακράτησης και βιασμού»



Νυκτερινές ώρες χθες, συνελήφθη στο Κουρνά Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, Αστυνομικού Τμήματος Κρυονερίδας και Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου, μία αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 40 ετών, για συνέργεια στα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και βιασμού, πράξεις που τελέστηκαν από ένα ημεδαπό, ηλικίας 35 ετών και πέντε (5) άγνωστους δράστες, σε βάρος αλλοδαπής υπηκόου Νορβηγίας, ηλικίας 27 ετών.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες, μετά από ειδοποίηση του προξενείου Νορβηγίας, ανευρέθη η παθούσα στη παραπάνω......
περιοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου, η οποία κατά τη μετάβαση της στο Αστυνομικό Τμήμα Κρυονερίδας, κατήγγειλε ότι το τελευταίο 20ήμερο, ο παραπάνω δράστης με την βοήθεια της συλληφθείσας κατακρατούσε αυτήν παράνομα σε οικία και με την χρήση βίας και απειλή κινδύνου ζωής, εξανάγκαζε αυτήν καθημερινά σε εξώγαμη συνουσία μαζί του ή με άλλους άνδρες, αγνώστων στοιχείων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί μεσημβρινές ώρες σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ οι υπόλοιποι δράστες μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται.