30.11.10

ΑΝΤ/ΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΤ/ΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ   
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 93Β, 54627           
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310251390  

 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα: «Συνεδρίαση  του Συμβουλίου Πρόληψης Εγκληματικότητας»

      Συνήλθε στην τελευταία πανηγυρική και συναισθηματικά θετικά φορτισμένη συνεδρίαση του έτους  το Συμβούλιο Πρόληψης Εγκληματικότητας  του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την  προεδρεία του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Αθανάσαρου. Ολοκληρώνοντας το έργο της προεδρίας και του συντονισμού των δραστηριοτήτων του ΣΠΕ ο κ. Αθανάσαρος ευχαρίστησε τα παλιά μέλη του...
Συμβουλίου, τα οποία προσέφεραν και προσφέρουν επί οκταετία το χρόνο και τις ιδέες τους με αγάπη και αφοσίωση στους συμπολίτες Θεσσαλονικείς και συγκεκριμένα τον καθηγητή Γ. Πιπερόπουλο, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος και συνεχίζει να είναι ενεργός, τους καθηγητές Δ.  Ψαρούλη, Α. Χατζητόλιο και Γ. Αλεξιάδη, τον καθηγητή και δημοτικό σύμβουλο Μ. Τσούγκα, την κα. Μ. Βιλδιρίδη και τον κ. Χ. Δρούγγο, οι οποίοι υπήρξαν επίσης ιδρυτικά μέλη. Τις ευχαριστίες του ο κ. Αθανάσαρος εξέφρασε και στα νεότερα μέλη του ΣΠΕ και συγκεκριμένα στους κυρίους Βαλεργάκη, Κωζαδίνο, Τζιμτζή και Παπαδόπουλο.
      Στην τελευταία συνεδρίαση οι συμμετέχοντες αποφάσισαν ομόφωνα να κυκλοφορήσει και να διατεθεί στους συνδημότες μας ένα καλαισθητικά δομημένο φυλλάδιο χρήσιμων συμβουλών για την αύξηση του αισθήματος της ασφάλειας και τον έλεγχο πιθανής εμπλοκής και θυματοποίησης από επιτήδειους παραβάτες. Τα παριστάμενα μέλη του Συμβουλίου ζήτησαν από τον προεδρεύοντα κ.Αθανάσαρο να μεταφέρει στον αποχωρούντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τις θερμές τους ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρόσωπά τους  διορίζοντάς τους ως μέλη του ΣΠΕ ως ευγενή χειρονομία επιστροφής του κ. Παπαγεωργόπουλου προς κάθε μέλος του ΣΠΕ για την απολύτως ανιδιοτελή και πρόθυμη προσφορά τους στο Συμβούλιο Πρόληψης Εγκληματικότητας.