9.6.10

KIBRIS CUMHURIETI ΚΑΙ... ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...!!

 KIBRIS CUMHURIETI ΚΑΙ... ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...!!
Το ζήτημα της θέσης των Τ/κυπρίων στην Κυπριακή Δημοκρατία, είναι καίριας σημασίας, καθώς οι Τουρκοκύπριοι εν πολλοίς αποτελούν μέρος του Κυπριακού Προβλήματος, φέρουν δηλαδή τόσο ως πρόσωπα, αλλά και ως «κοινότητα» ευθύνη για τη διχοτόμηση της πατρίδας μας.

Τόσο οι Τ/κύπριοι, όσο και οι έποικοι, συναποτελούν ένα σημαντικό τμήμα της εν δυνάμει νομιμοποίησης του ψευδοκράτους: του πληθυσμού, δηλαδή της Λαϊκής Κυριαρχίας! Αυτή η πτυχή, έτυχε της απόλυτης αξιοποίησης από τον τουρκικό παράγοντα, αφού εκμεταλλευόμενος διεθνώς τις παρελθούσες ψευδοεκλογές, τις ανήγαγε σε μοχλό νομιμοποίησης του ψευδοκράτους. Αντίστροφα, η πολιτική μας ηγεσία, με πρώτο τον Πρόεδρο Χριστόφια, έπεσε στην παγίδα της «συντροφικότητας» του Ταλάτ, και έλαβε θέση υπέρ του, σε αυτήν την παράνομη διαδικασία.

Το καθεστώς των Τ/κυπρίων λοιπόν, κατά πόσον ως πολίτες είναι νόμιμοι ή παράνομοι, αποτελεί μείζον ζήτημα. Και αυτό, επειδή από το 2003 με τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων, η Κυπριακή Πολιτεία άρχισε να παραχωρεί το δελτίο της Κυπριακής Ταυτότητας στους Τ/κύπριους, με ότι αυτό συνεπάγεται: κοινωνικά ωφελήματα σήμερα, πολιτικές βλέψεις αύριο. Και εξηγούμαστε:...


Οι Τ/κύπριοι σήμερα απολαμβάνουν την απόλυτη κυπριακή κρατική πρόνοια. Συγκεκριμένα για το έτος 2009, έχουν απορροφήσει από τα δημόσια ταμεία €162.280.000!! Το υπέρογκο αυτό ποσό, χορηγήθηκε εν καιρώ οικονομικής κρίσης, σε μια περίοδο που το Υπουργείο Οικονομικών παζαρεύει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, και αποκόπτει τα κονδύλια μετεκπαίδευσης των Αξιωματικών της Ε.Φ (στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου,
και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας).



Οι δημόσιες δαπάνες για τα «αδέρφια» μας Τ/κύπριους έχουν ως εξής:
• 22,62 εκατομμύρια ευρώ για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη
• 117 εκατομμύρια ευρώ για κοινωνικές παροχές
• 9,25 εκατομμύρια ευρώ για γεωργικούς παράγοντες
• 7,46 εκατομμύρια ευρώ για συντήρηση μουσουλμανικών μνημείων και κατοικιών, υπηρεσία τουρκικής γλώσσας στο ΡΙΚ και συντήρηση οδοφραγμάτων
• 4,35 εκατομμύρια ευρώ για την εκπαίδευση
• 4,22 εκατομμύρια ευρώ για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στα κατεχόμενα (ε, τόσο κοστίζει η φωταγώγηση του Πενταδάκτυλου...)
• 1,22 εκατομμύρια ευρώ για επίδομα τέκνου και φοιτητική χορηγία
• 0,26 εκατομμύρια ευρώ για τηλεπικοινωνίες




Ενώ η κυπριακή κυβέρνηση επιχορηγεί με επίδομα τέκνου τους Τ/κύπριους, στοχεύει στην περικοπή των επιδομάτων των Ελλήνων πολυτέκνων!! Επίσης, εισοδηματικά κριτήρια τίθενται και για τη φοιτητική χορηγία...

Και ερωτούμε την κυβέρνηση της «Δίκαιης Λύσης και Δίκαιης Κοινωνίας»:

• Οι Τουρκοκύπριοι που απολαμβάνουν τα ωφελήματα του κυπριακού κράτους, φέρουν κυπριακή ταυτότητα ή αυτήν του ψευδοκράτους; ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ!!
• Οι Τουρκοκύπριοι που λαμβάνουν συντάξεις, επιδόματα, και λοιπές χορηγίες, πόσο εισφέρουν στα δημόσια ταμεία; ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν φορολογούνται!!
• Οι Τουρκοκύπριοι, που είναι Κύπριοι πολίτες όποτε λαμβάνουν τις επιταγές της Κεντρικής Τράπεζας, νομοταγούν στους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ή την υποσκάπτουν; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΕΚΛΟΓΕΣ!!
• Οι Τουρκοκύπριοι, για τους οποίους κόπτεται η κυβέρνηση Χριστόφια, και τους έχουν κάνει παντιέρα οι παραφυάδες του ΑΚΕΛ (ΠΕΟ-ΕΔΟΝ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ) στο όνομα της «Επανένωσης», τί όραμα έχουν για την Κύπρο; ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, είτε στα πλαίσια της Ομοσπονδίας, είτε στην οριστική Διχοτόμηση...

Ιδού τα αποτελέσματα της «Επαναπροσέγγισης» του ΑΚΕΛ: έχουν καταστήσει τους παρανομούντες Τ/κύπριους πολίτες 1ης διαλογής, στα νοσοκομεία και στις δημόσιες υπηρεσίες, επωφελούμενοι των κρατικών εσόδων από την ελληνική φορολογία...

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Τουρκοφιλίας της κυβέρνησης, και της μαύρης προπαγάνδας του ΑΚΕΛ και των νεοκυπρίων, περί «αδελφοσύνης» με τους κατακτητές και ισοπέδωσης της ελληνικής εθνικής μας ταυτότητας.
Και αν νομίζετε ό,τι η Ομοσπονδία σας θα αντέξει στο χρόνο, κάνετε λάθος!

Η Ζυρίχη κράτησε 3 μόλις χρόνια, επειδή φρόντισαν οι Τ/κύπριοι στασιαστές να αποχωρησουν από τα θεσμκά όργανα της Κυπριακής Δημοκρατίας, να πάρουν τα όπλα κατά της νόμιμης κυβέρνησης και να εγκλειστούν σε θύλακες, προτάσσοντας το σύνθημα της «Διχοτόμησης».

Και για όσους κατέχουν την ιστορική γνώση, γνωρίζουν πως από το Δεκέμβριο του 1961, οι Τ/κύπριοι αρνούνταν τη φορολογία του κράτους, και με οδηγίες του Ντεκτάς δεν πλήρωσαν ούτε ένα σεντ!

Όπως ακριβώς σήμερα, εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια της πολιτικής μας ηγεσίας...

Η Ψευδοεπαναπροσέγγιση και η Ομοσπονδία σας κύριοι του ΑΚΕΛ, δε θα αντέξει ούτε μια μέρα!!

...Το φέσι όμως, θα μας μείνει!


WWW.APOELLAS.COM