30.6.10

Κοσμηματοπώλης έτρεψε σε φυγή ληστές στο Μπαλί του Ρεθύμνου

Τον… νόμο στα χέρια του πήρε ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στο Μπαλί του Ρεθύμνου. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με ληστές, τους επιτέθηκε και τους έτρεψε σε φυγή, χωρίς ευτυχώς να πληρώσει ακριβά αυτή του την τολμηρή ενέργεια.


Το πρωί της Τρίτης, τέσσερα άτομα προσέγγισαν το
...κοσμηματοπωλείο με το αυτοκίνητό τους. Οι δύο παρέμειναν μέσα στο όχημα και οι υπόλοιποι εισέβαλαν στο μαγαζί με την απειλή όπλων. Ο ιδιοκτήτης και ένας φίλος του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα επιτέθηκαν στους ληστές, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και με αστραπιαίες κινήσεις, αφού άρπαξαν δύο περιδέραια, αξίας περίπου 1000 ευρώ, τράπηκαν γρήγορα σε φυγή. Μάλιστα, οι δύο συνεργοί τους «αναγκάστηκαν» να πυροβολήσουν δύο φορές στον αέρα, προκειμένου να εκφοβίσουν τον κοσμηματοπώλη και να βοηθήσουν τους «συντρόφους» τους να διαφύγουν.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου τουρίστες έτρεχαν να προφυλαχθούν από τις σφαίρες των ληστών.

Όπως εκτιμούν αστυνομικοί, η ληστεία φέρει την ...υπογραφή της γνωστής πλέον συμμορίας, μέλη της οποίας τους τελευταίους μήνες έχουν σπείρει τον τρόμο και τον πανικό σε κοσμηματοπωλεία που λειτουργούν σε τουριστικές κυρίως περιοχές, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.
zougla.gr
Πηγή: cretalive.gr