4.6.10

Εκείνα τα κλεμμένα τι έγιναν ; Το "κράτος των Αθηνών" τα πήρε ;



Αν υπήρχαν κάποια εκατομμύρια που κλάπηκαν από το Δήμο , αν δεν γινόντουσαν περιττά έξοδα φιγούρας (ποδηλατόδρομοι, κακόγουστη "αξιοποίηση" της παραλίας!!! ) και αν το νέο Δημαρχείο ήταν ένα νορμάλ κατασκεύασμα και όχι αντίγραφο του...Λευκού οίκου, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Όμως μας έχει φάει η μεγαλομανία και το κόμπλεξ της "συμβασιλεύουσας-συμπρωτεύουσας" και ότι το ..."κράτος " των Αθηνών φταίει !
Χωρίς να υπάρχει άμεση ανάγκη, αντί να κάνουμε 2-3 ανισόπεδες διαβάσεις, σκάψαμε όλη τη
...Θεσσαλονίκη για να κάνουμε και εμείς ..."μετρό", επειδή έκανε η Αθήνα των 6.000.000 κατοίκων !
Θα κάναμε και ..."υποθαλάσσια αρτηρία" για φιγούρα, θα βάζαμε και διόδια, έτσι για να λέμε ότι έχουμε και απ αυτό, ενώ μπορούσαμε να μπαζώσουμε ένα μέρος του βόθρου-παραλίας και να κάνουμε εκεί λεωφόρο με 6 λωρίδες κυκλοφορίας.
Ωστόσο, πετάξαμε τα δις που πήραμε σαν "πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης" σε κακόγουστα κατασκευάσματα  ( πχ ομπρέλες ) παραλιακές παράγκες (που γκρεμίστηκαν μετά)  φιέστες και πινακίδες κόστους πολλών εκατομμυρίων !
Είμαστε άξιοι της τύχης μας και ζητάμε τώρα, αυτή τη περίοδο που δεν έχουν καλά - καλά να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις να μας δώσουν 6.500.000 ευρώ , για να απολαύσουμε τα καινούργια γραφεία μας και να καμαρώνουμε για το ωραίο Δημαρχείο, τη στιγμή που δεν έχουμε βιολογικό καθαρισμό και τα λύματα "παραπλέουν" στο Λευκό Πύργο ...τιμής- ένεκεν !

Αναγνώστης