4.6.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Θεσσαλονίκη 4 Ιουνίου 
          ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
          ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
          ΑΝΤ/ΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
            ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Θέμα: Εορταστική Εκδήλωση του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας. 
      Με  τη συμπλήρωση τριών χρόνων επιτυχούς  διεξαγωγής του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας της Δημοτικής Αστυνομίας στα δημοτικά σχολεία της πόλης μας,...
διοργανώνουμε, σε συνεργασία με το τμήμα Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και το τμήμα Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, εκδήλωση με τη συμμετοχή μαθητών-τριών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.
      Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010 και ώρα 10.00 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Νέα Παραλία, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
      Οι  μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε τέσσερις «σταθμούς  βιωματικής απασχόλησης» που θα πραγματεύονται βασικές έννοιες της κυκλοφοριακής  αγωγής, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να συνδυάσουν το παιχνίδι με τη μάθηση. 
      Τέλος, θα δοθούν ποδήλατα στους παρευρισκόμενους μαθητές, θα μοιραστούν αναμνηστικά καπέλα με μηνύματα οδικής ασφάλειας, ενώ δε θα λείψουν τα μουσικά δρώμενα, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι Μικροί Μαθητές-Πρεσβευτές της Οδικής Ασφάλειας.