11.5.10

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ : ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!


Ανοιχτή Επιστολή
Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
Θέμα : «Παράδοση βουλευτικού αυτοκινήτου»

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Η χώρα, ως γνωστόν, βιώνει μια τραγική οικονομική κατάσταση, που συνιστά πραγματική απειλή για την κοινωνική ομαλότητα, τα εθνικά μας συμφέροντα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Σε μια τέτοια συγκυρία, ο πολιτικός κόσμος πρέπει να βρίσκεται στις επάλξεις της προσπάθειας για την σωτηρία της πατρίδος και, πρωτίστως, να δίνει δια του παραδείγματος στους πολίτες την αίσθηση της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις.

Υπό το πρίσμα της λογικής αυτής, λοιπόν, αγαπητέ κύριε Πρόεδρε της Βουλής, φρονώ ότι είναι επιβεβλημένη η παράδοση του βουλευτικού μου αυτοκινήτου, ως ελάχιστη χειρονομία αποκατάστασης της τρωθείσης αξιοπρέπειας του πολιτικού κόσμου της χώρας και ως ελάχιστη συνεισφορά, μάλλον συμβολικού χαρακτήρα, στην άμβλυνση του οξύτατου οικονομικού προβλήματος, που ταλανίζει σε καθημερινή βάση τον φτωχό Έλληνα πολίτη.
Εξάλλου, εφόσον πρώτος αποποιήθηκε του δικαιώματος χρήσης του βουλευτικού αυτοκινήτου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος οφείλω να ακολουθήσω εμπράκτως τα βήματα του Προέδρου της πολιτικής παράταξης που διακονώ.
Με την ελπίδα ότι και άλλοι συνάδελφοι βουλευτές θα προβούν στην ίδια χειρονομία, σας ενημερώνω ότι της επόμενη Δευτέρα το βουλευτικό μου αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο υπόγειο της Βουλής και σας παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε τις διαδικασίες παράδοσης του οχήματος.

Με σεβασμό
Αστέριος Γ. Ροντούλης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΛΑ.Ο.Σ.
Βουλευτής Ν. Λάρισας


trikalagr