3.5.10

Επεισόδια έξω από στούντιο της ΕΡΤ - Διεκόπη το δελτίο ειδήσεων


 Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010, 21:27
Στο στούντιο από το οποίο μεταδίδεται ζωντανά το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ εισέβαλαν λίγο πριν τις 21:43 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ωρομίσθιοι καθηγητές, οι οποίοι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το στούντιο, στο οποίο μαγνητοσκοπείται η εκπομπή του Γιάννη Πολίτη με καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Αποτέλεσμα της εισβολής ήταν να διακοπεί αιφνιδίως το δελτίο ειδήσεων.

Στο στούντιο βρίσκονται ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιώργος Γαμπρίτσιος, και ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης, Βασίλης Μπίτσης, οι οποίοι διαπραγματεύονται με τους εκπαιδευτικούς.

Οι εκπαιδευτικοί αναζητούν στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου το στούντιο στο οποίο μαγνητοσκοπείται η εκπομπή του Γ. Πολίτη.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε επικρατήσει ένταση όταν άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το στούντιο συνεπλάκησαν με την ομάδα των συγκεντρωμένων.

Οι συγκεντρωμένοι αρχικά ζήτησαν να μπουν εκπρόσωποί τους στο στούντιο της εκπομπής του Γιάννη Πολίτη για να έχει, όπως είπαν, αντίλογο η υπουργός.
zougla

* Άγριο κυνηγητό μέσα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής * Τα ΜΑΤ κυνηγάνε δεκάδες πολιτών...
Ένταση στο κτίριο της Ελληνικής Τηλεόρασης και κινητοποιήθηκε άμεσα αστυνομική δύναμη. Πληροφορίες αναφέρουν την είσοδο αγνώστου αριθμού πολιτών. Τι συμβαίνει άραγε;
Η κινητικότητα εντός και εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ελληνικής τηλεόρασης έχει αυξηθεί, ενώ τα ΜΑΤ έχουν αρχίσει το κυνηγητό περίπου 50 ανθρώπων μέσα στην ΕΡΤ!!!
Η κυβέρνηση Παπανδρέου τρέμει κυριολεκτικά από πιθανή δράση ομάδων πολιτών που θα πάρει στα χέρια της κρατικές υποδομές...Τι θα συμβεί αύριο; Κανείς δεν γνωρίζει, αφού και πολλοί βουλευτές έχουν ξεκόψει από το γνωστό και αγαπημένο τους τόπο, το Κολωνάκι επειδή τις τελευταίες ημέρες περαστικοί τους "λούζουν" με φτυσίματα...
Αυτή την δημοκρατία ονειρεύτηκε ο κύριος Παπανδρέου; Ή μήπως ακόμη ονειρεύεται πως έχει πρόσβαση και απήχηση στον λαό;
Δυστυχώς, η πολιτική πτώχευση έχει επέλθει και ήρθαν οι ημέρες που "ο κόσμος θα πάρει τους πολιτικούς με τις πέτρες"...
Οι εξελίξεις είναι πλέον τόσο γρήγορες και έρχονται τις επόμενες ημέρες τόσα πολλά, που η κυβέρνηση Παπανδρέου μετράει πλέον... ώρες ή ημέρες...

taxalia




ΝΕΤ: Δεν αφήνουν τη Χουκλη να φύγει, ένταση και επεισόδια

Η διοίκηση της ΕΡΤ αρνείται να βγάλει στον αέρα τους εκπαιδευτικούς. Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν και δε θα αφήσουν ούτε τη Μαρία Χούκλη να αποχωρήσει από το στούντιο. Παράλληλα καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432. 


taxalia.

___________________________________________________________________________


Άγριο ξύλο μεταξύ καταληψιών και αστυνομίας πέφτει αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ .Η κ. Διαμαντοπούλου "διαλαθούσα" έφυγε από την ΕΡΤ ( φυγαδευθείσα καταλλήλως... ίσως από την τουαλέτα, που τελευταία είναι της μόδας !!! )
EFENPRESS