5.5.10

Εξιχνιάστηκε ληστεία στη Θεσσαλονίκη


Δικογραφία  σχηματίστηκε σε βάρος 23χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι, έπειτα από μεθοδική έρευνα, πέτυχαν την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ημεδαπής, 31 ετών. 
Όπως διαπιστώθηκε, πρωινές ώρες της 04-11-2009,  ο 23χρονος εισήλθε σε Τραπεζικό Υποκατάστημα στην περιοχή της Ν. Ευκαρπίας, όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα, παρατηρώντας τις συναλλαγές ανυποψίαστων πελατών. Αντιλαμβανόμενος την ανάληψη χρηματικού ποσού ..
από μια νεαρή γυναίκα, ειδοποίησε τηλεφωνικά συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συγκεκριμένη Τράπεζα.

Η γυναίκα, μετά την ολοκλήρωση της ανάληψης, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο στάθμευσε προσωρινά, μετά από μία σύντομη διαδρομή, έξω από την οικία της. Τη στιγμή εκείνη, την πλησίασε άγνωστος άνδρας, ο οποίος σπάζοντας τζάμι του οχήματος και χρησιμοποιώντας σωματική βία, αφαίρεσε την τσάντα που περιείχε το αναληφθέν χρηματικό ποσό, ύψους 7.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα-αντικείμενα της παθούσας.