2.12.09

«Μαύρη οθόνη θανάτου» στα Windows 7



Posted: 01 Dec 2009 12:57 PM PST


Μπροστά σε μια «μαύρη οθόνη θανάτου» βρίσκονται πολλοί χρήστες των Windows 7, των Vista, XP, ΝΤ, και των Windows 2000.
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ερευνά το πρόβλημα που πλήττει κυρίως το τελευταίο λειτουργικό της σύστημα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση ως προς την αιτία.
Τι σημαίνει «μαύρη οθόνη θανάτου»; Σημαίνει ότι ο χρήστης που προσπαθεί..... να συνδεθεί με το σύστημα, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μαύρη οθόνη. «Δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη εκτός από ένα παράθυρο αναζήτησης των Windows», επισήμανε η βρετανική εταιρία ασφάλειας Prevx που αναφέρθηκε στο πρόβλημα και στα συστήματα που πλήττει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Microsoft το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε από την ίδια την εταιρία. «Η Microsoft ερευνά δημοσιεύματα που ενοχοποιούν για τα προβλήματα του συστήματος τις τελευταίες ενημερώσεις ασφάλειας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της και προστίθεται: «Αφού ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα δώσουμε με λεπτομέρειες κατευθύνσεις για το πώς μπορεί κανείς να εμποδίσει ή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».

Η Prevx τονίζει ακόμη ότι μπορεί να υπάρχουν 10 διαφορετικές αιτίες πίσω από την «μαύρη οθόνη θανάτου» που υποδέχεται κάποιους χρήστες.
Vendeta/EFENPRESS