1.12.09

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



Πορνογραφία ανηλίκων

Έπειτα από μεθοδική έρευνα, στο πλαίσιο συνεργασίας αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με συναδέλφους τους από το αντίστοιχο Τμήμα της Γ.Α.Δ.Α., αρχών του εξωτερικού και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, χθες (29-11-2009), στη Νεάπολη Λάρισας, συνελήφθη ημεδαπός, 31 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, αποθηκευμένα σε έναν φορητό Η/Υ και 5 σκληρούς δίσκους, οι οποίοι κατασχέθηκαν.

ΚΛΟΠΕΣ

Ξαδέλφια συνελήφθησαν για κλοπή κατά συναυτουργία
Ύστερα από άμεση κινητοποίηση περιπολούσας αστυνομικής δύναμης και καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου, απογευματινές ώρες της 29-11-2009, συνελήφθησαν δύο ξαδέλφια, ηλικίας 25 και 14 ετών, για κλοπή κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα, οι προαναφερθέντες αφαίρεσαν από κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τεμάχια μεταλλικών μερών οχημάτων (εξατμίσεις-καταλύτες), μεγάλης συνολικής αξίας και στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν, επιβιβαζόμενοι σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος.


Διακίνηση ναρκωτικών

Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 29-11-2009, στην περιοχή του Ευόσμου, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών νεαρών, συγγενικών μεταξύ τους προσώπων, τα οποία απέκρυπταν εντός της οικίας τους μικροδέματα κοκαίνης, συνολικού βάρους 4,5 γραμ., μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 2 γραμ., και μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 7,8 γραμ. ( Από όλα είχε ο...μπαχτσές !!!)
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει σε αγροτικές εκτάσεις, πίσω από την οικία τους, 50 μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 25 γραμ., τα οποία προόριζαν για εμπορία.

EFENPRESS