22.12.09

ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΒΑΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ




Έπειτα από επισταμένη αστυνομική έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Α. Τ. Προμαχώνα και του Τ.Δ.Ν. Σερρών, την 19-12-09, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών.
Μετά τον εντοπισμό του στο Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα Σερρών, τόσο ο 26χρονος, όσο και το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε, μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιήθηκε έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στο κατασχεμένο όχημα, όπου βρέθηκε κρυμμένο ένα δέμα ηρωίνης, βάρους 1.038 γραμμαρίων, το οποίο που προοριζόταν για εμπορία.

Την 20-12-09 και ώρα 11:30, στην περιοχή Δενδροποτάμου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 40 ετών, επιβαίνοντας σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης Αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προαναφερθέντες απέρριψαν συνολικά 49 ναρκωτικά χάπια, μέχρι την περιοχή Αμπελοκήπων, όπου τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

EFENPRESS