12.12.09

ΣΥΛΛΗΨΗ ...ΑΔΕΙΟΥΧΟΥ ( !!! ) ΔΡΑΠΕΤΗ



Πρώτες πρωινές ώρες της 9-12-2009, κατόπιν καταδίωξης, συνελήφθη άντρας, που κινούνταν με μοτοσυκλέτα στην περιοχή κέντρου πόλης, διότι με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε ημεδαπή γυναίκα σε ασελγείς πράξεις.

Λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος έτερης ημεδαπής. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο συλληφθείς έπεσε από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος, κατά τη σύλληψή του, δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητος και ότι πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό, δραπέτη φυλακών Θεσσαλονίκης, κατόπιν παραβίασης τριήμερης άδειας που του χορηγήθηκε την 22-5-2009.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, το κινητό τηλέφωνο που κατείχε, το είχε αφαιρέσει με απειλή μαχαιριού την 9-12-2009 και ώρα 01:30, από ημεδαπή γυναίκα.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, βραδινές ώρες της 9-12-2009, με το πρόσχημα της χρήσης τουαλέτας, αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να δραπετεύσει χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα σωματική βία. Στην προσπάθειά του αυτή, τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό φρουρό του. Ο συλληφθείς, θα παραπεμφθεί αρμοδίως.
_________________________________
ΕΡΩΤΗΜΑ

* Σε τέτοιο κακοποιό, ποιος....( διαγράφεται μία λέξη)........ έδωσε άδεια και για ποιο...λόγο ;
* Αντί για άδεια έπρεπε να τον στείλουν για στείρωση.....

EFENPRESS