5.12.09

Ήρθε η κρίση στον ΛΑΟΣ;



Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009, 17:48

Λάρα Σοφτ

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένα είναι κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ με την απόφαση του προέδρου να αναζητήσει συμμαχία στη ΝΔ προκειμένου να οδηγήσουν από κοινού τη χώρα στις κάλπες με αφορμή την εκλογή προέδρου της ΝΔ.

Η δυσαρέσκειά τους είναι διπλή. Καταρχάς διότι βλέπουν τον Γιώργο Καρατζαφέρη να προβαίνει σε κινήσεις πανικού, ενώ ακόμη δεν έχει καταγραφεί το κατά πόσο οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ θα ανηφορίσουν προς τον Αντώνη Σαμαρά. Κατά δεύτερον, διότι ως γνωστόν είναι πολιτικό φάουλ να «παίζεις» παιχνίδια με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ειδικά εάν πρόκειται για ένα πρόσωπο αποδεκτό και σεβαστό -όπως είναι ο Κάρολος Παπούλιας- όχι μόνο από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων, αλλά και από την συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

Η ατμόσφαιρα στον ΛΑΟΣ μυρίζει μπαρούτι. Όσο κι αν προσπαθούν δημόσια τα στελέχη να κρύψουν την ενόχλησή τους, στα πηγαδάκια εκφράζουν τις ανησυχίες και τους φόβους τους και ελπίζουν ότι ο Πρόεδρος θα χειριστεί την κατάσταση με σύνεση και οργανωμένο σχέδιο. Αλλιώς, διαφαίνεται ότι μετά τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η ώρα του ΛΑΟΣ…
Zougla.gr