24.11.09

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Πογκρόμ και στην ΕΥΠ!



Posted: 23 Nov 2009 08:14 AM PST


Τελικά ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Μιχ. Χρυσοχοΐδης φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο του να τα κάνει... λίμπα σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων του, λειτουργώντας με αλαζονεία, πολυπραγμοσύνη, ρεβανσιστικό πνεύμα.
Έτσι οι εκκαθαρίσεις στους χώρους εποπτείας του είναι το καθημερινό φαινόμενο.
Και μετά την ΕΛΑΣ προχώρησε σε πογκρόμ στην ΕΥΠ.
Και δεν αναφερόμαστε στις αλλαγές στην ηγεσία της υπηρεσίας, που κι αυτές στόχο είχαν την άλωσή της απ' τον μηχανισμό του υπουργού.
Προχώρησε και παρακάτω........


Απ' τους 8 επικεφαλής των διευθύνσεων άλλαξε τους 6.
Και τα κριτήρια αυτών των αλλαγών ήσαν ή κομματικά ή... προσωπικά (δεν προχωρούμε παραπάνω, σεβόμενοι κάποια πράγματα, τα οποία καλό θα ήταν να σέβεται κι ο υπουργός...).
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από έγκυρες πηγές, οι νέοι επικεφαλής μπορεί μεν να έχουν την εμπιστοσύνη του υπουργού, δεν έχουν όμως επιχειρησιακή εμπειρία σε θέματα τρομοκρατίας, που είναι -κατά τον ίδιο τον Χρυσοχοΐδη- το σοβαρότερο πρόβλημα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει (και) η ΕΥΠ.
Σημειώνεται δε, ότι αυτοί οι οποίοι ρεβανσιστικά αντικαταστάθηκαν δεν είχαν τοποθετηθεί απ' τον Δημ. Παπαγγελόπουλο, αλλά απ' τον προκάτοχό του Παύλο Αποστολίδη.
Έχει επίσης αξία να τονίσουμε ότι σε όλο αυτό το πογκρόμ δεν είχε ανάμειξη ο νέος διοικητής της ΕΥΠ Κων. Μπίκας, αλλά ο υποδιοικητής, ο οποίος θέλει να εμφανίζεται ότι λύνει και δένει στην ΕΥΠ και έχει κάνει τις Διευθύνσεις παραρτήματα... αστυνομικών τμημάτων...
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
vendeta