26.11.09

ΑΝΥΠΕΞ Δρούτσας : Κανένας διάλογος εφ'όλης της ύλης με την Άγκυρα..







Posted: 25 Nov 2009 02:58 AM PST
..απλά μεταφέρουμε τις θέσεις μας για όλα τα θέματα. (!)

Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Δρουτσας απαντώντας σε χθεσινές κατηγορίες για μυστικές συνομλίες και διάλογο εφ'όλης της ύλης με την Άγκυρα.

Ενημερώνοντας την επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της Βουλής για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, ο κ. Δρούτσας σημείωσε:

«Κανένας διάλογος εφ' όλης της ύλης με την Τουρκία δεν γίνεται. Η Ελλάδα έχει καθαρές, ξεκάθαρες, θέσεις σε όλα τα θέματα. Αυτές τις θέσεις εμείς μεταφέρουμε κι αυτές συζητούμε. Στο θέμα της μειονότητας θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος: Η σημερινή κυβέρνηση δεν συζητά με ξένα κράτη θέματα που αφορούν Ελληνες πολίτες. Σε αυτό υπήρξε διολίσθηση από την προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτή η εντύπωση δόθηκε. Κι εμείς το φέραμε το θέμα αυτό στη σωστή του βάση».

Οι τελευταίες αναφορές του κ. Δρούτσα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι μίλησαν για «πολιτική συκοφαντία αισχίστου είδους» και προειδοποίησαν ότι «θα εξαντλήσουν κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία, ώστε ο κ. Δρούτσας είτε να αναγκαστεί να ανακαλέσει είτε να αποδείξει αυτά που ισχυρίστηκε».

Δυστυχώς οι διαμαρτυρίες των βουλευτών της αντιπολίτευσης περιορίστηκαν στην τελευταία αναφορά και δεν βρέθηκε κάποιος να κολλήσει στον τοίχο τον κ.Δρούτσα για την επιβεβαίωση -ουσιαστικά- έναρξης διαλόγου εφ'ολης της ύλης με τα αρπακτικά της Άγκυρας...

Πηγή: αποσπάσματα απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

το Σχόλιό μας:
* Είπε ο "γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα"
* Πάρ τον ένα και χτύπα τον άλλον...
**Μη λέτε -και οι δύο- μεγάλες κουβέντες.Πάρτε οδηγίες από το κοινό αφεντικό σας -τις ΗΠΑ- και αφήστε τις πατριωτικές ...κορώνες για εσωτερική κατανάλωση των κορόϊδων μαζοχιστών που σας ψηφίζουν....!
*** Και επειδή θέλετε να τα ακούσετε, γιατί το ζητάει ο οργανισμός σας, ακούστε τα:
-Για ψηφοθηρία ΚΑΙ ΜΟΝΟ άρχισε το ΠΑΣΟΚ τη μείωση της θητείας απο 24/36 μήνες και...κατέβαινε.
-Συνέχισε η ΝΔ (για να φανεί πιο "καλή" ) κατέβα-κατέβα φθάσαμε τους 9 μήνες ! Με τα στρατόπεδα άδεια !
-Αγοράσατε οπλικά συστήματα 3,4,5, φορές πιο ακριβά από ότι τα αγόραζαν τα άλλα κράτη!
-Αγοράσατε Γερμανικά τεθωρακισμένα Leopard 2 HEL, τα καλύτερα σε όλο το κόσμο και τα έχετε χωρίς βλήματα για το πυροβόλο, 3 χρόνια !!! Δηλαδή άοπλα, μόνο για παρελάσεις!!!
-Οι Τούρκοι τριπλασιάζουν τον αποβατικό τους στόλο και εσείς αποσύρετε τα ZUBR- τα γιγαντιαία ρωσικά ταχύτατα αποβατικά αερόστρωμνα σκάφη, για να ευχαριστήσετε τις ΗΠΑ!
- Οι Τούρκοι σε λίγο θα είναι έτοιμοι- με τις αυτοκινούμενες αναδιπλούμενες γέφυρες- να γεφυρώσουν τον Έβρο σε 15΄λεπτά, για να περάσουν τα άρματά τους στη δυτική Θράκη και εσείς...ρεμβάζετε και χαριεντίζεσθε με την θνησιγενή Ελληνοτουρκική φιλία (λυκοφιλία)!
-Το σύνθημά σας είναι γνωστό ΕΜΠΡΟΣ...ΠΙΣΩ ! Η όπισθεν είναι η αγαπημένη σας ταχύτητα!
-Θα πιέσετε τη Κύπρο να δεχθεί το νέο (ίδιο) σχέδιο ΑΝΑΝ για να πάρουν επιτέλους και την υπόλοιποι Κύπρο οι τούρκοι και να..ησυχάσετε (δυστυχώς δεν ζεί ο Κύπριος Πρόεδρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ για να φωνάξει πάλι ΟΧΙ )
-Το Αιγαίο το ..συζητάμε, τη θράκη την έχουμε παραδώσει στο Τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής και όλα πάνε καλά και ...μη χειρότερα !
Αυτά προς το παρόν....
EFENPRESS