5.11.09

«Φαρ-Ουέστ» και πάλι η Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της νύχτας



newsblog | Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 | 07:21
Σε «Φαρ-Ουέστ» μετατράπηκε για ακόμα ένα βράδυ η Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα πλήρωμα περιπολικού αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις από επιβάτες αυτοκινήτου σε παράδρομο της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών.
Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν για να ελέγξουν τους επιβάτες του αυτοκινήτου, αυτοί πυροβόλησαν εναντίον τους, για να ακολουθήσει γενικευμένη ανταλλαγή πυρών, με τους αστυνομικούς να «απαντάνε» κάνοντας χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων.
Οι άγνωστοι κατάφεραν και διέφυγαν, ενώ μέχρι και τώρα γίνονται εκτεταμμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το σχόλιό μας:
-Πως αφού ανταπέδωσαν τα πυρά οι Αστυνομικοί,διέφυγαν οι κακοποιοί;
-Είναι πολύ απλό.οι Αστυνομικοί πυροβολούσαν στον αέρα, για να μη τραυματίσουν ή σκοτώσουν κανένα κακοποιό και βρουν το μπελά τους μετά, από τον αρχηγό του ΚΕΠ (κέντρου εξυπηρετήσεως πολιτών) τον κ. Χρυσοχοϊδη .
-Δεν είναι δυνατόν οι Αστυνομικοί με ΜΡ5 αυτόματα και υπερσύγχρονα πιστόλια των 19 φυσιγγίων 9mm να μη μπορούν να βρουν στόχο.
-κ. Χρυσοχοϊδη, αν δεν σπάσουν αυγά ομελέτα δεν γίνεται, πάρτο χαμπάρι.
-Δεν στέκει με τη λογική, να γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών και σε περίπτωση τραυματισμού η θανάτου κακοποιού να γίνονται ΕΔΕ και να πηγαίνουν κατηγορούμενοι οι Αστυνομικοί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ή σκοπουμένη σωματική βλάβη -ασχέτως εάν μετά δικαιωθούν.
-Αν θέλετε η Αστυνομία να αστυνομεύει, θα της λύσετε τα χέρια από τα "τυπικά".Σε όλο το κόσμο δεν είναι η Ελλάδα η πιο " Δημοκρατική χώρα". Και βέβαια μιλάμε για ανταλλαγή πυροβολισμών ή για οπλοφόρο κακοποιό.
EFENPRESS