27.10.09

OI ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Geller


Είμαι νυχτοφύλακας στο αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων.Σήμερα αφού έκανα ένα έλεγχο στον περιβάλλοντα χώρο και δοκίμασα τις κλειδαριές αν είναι κλειδωμένες σταμάτησα για λίγο στην τηλεόραση.Η εκπομπή του Geller παρουσίαζε τα απίστευτα αυτά πράγματα που τα πιστεύεις για να είναι κάπως πιο συμμετοχική η παρακολούθηση σου.

Ξαφνικά ακούω από την διπλανή αποθήκη δυνατά χτυπήματα νταν νταν..και έντρομος τρέχω γιατί χτυπούσαν σαν να θελαν να ρίξουν κάποια σιδερένια κολόνα της αποθήκης.
Άθελα μου και τρέχοντας μετρούσα τα χτυπήματα ένα δύο τρία..Μπαίνοντας στην αποθήκη ο ήχος ήταν εκκωφαντικός πέντε..έξι..επτά Προσανατολίζομαι ατόν ήχο οκτώ.. εννιά..Στο μέσον της πλευράς της αποθήκης απέναντι από την πόρτα ήταν αποθηκευμένος ο μηχανισμός του παλιού ρολογιού της πόλεως που κατεδαφίστηκε για την αποκάλυψη του αρχαίου θεάτρου.Ο μηχανισμός αυτός αχρηστεύτηκε τελείως σε μια μανούβρα φορτηγού που με την όπισθεν κατάφερε να διαλύσει το κιβώτιο συσκευασίας.
Ναι ο ήχος έβγαινε από εκεί νταν ..νταν δέκα ένδεκα.Οι δυνατοί ήχοι σταματήσαν αλλά παρέμεινε ο ήχος ρολογιού τικ τακ τικ τακ.
Οι τρίχες του κεφαλιού μου σηκώθηκαν όρθιες,ρίγος διαπέρασε την ραχοκοκαλιά μου.
Ναι το ρολόι δούλευε και όχι μόνον αλλά έλεγε και την σωστά την ώρα ήταν έντεκα.....