17.10.09

Σημαντική επιτυχία της Ασφαλείας Χαλκίδος


Έπιασαν τους τσαντάκηδες!


Πάνω από 23 γυναίκες είχαν πέσει θύματα τους!




Ύστερα από πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν δύο τσαντάκηδες που εδώ και τρεις μήνες ήταν ο εφιάλτης των γυναικών. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, είδαν δύο νεαρούς πάνω σε ένα μηχανάκι να περιμένουν έξω από υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ στη Χαλκίδα. Αμέσως τους συνέλαβαν και στην συνέχεια .....

από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα και με βάση στοιχεία που είχαν συλλεγεί, προέκυψε ότι ο ένας 22 χρονος πρωϊνές ώρες της 14-10-2009, αφήρεσε δια κλοπής δίκυκλη μοτ/τα, που ήταν σταθμευμένη στην πυλωτή πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο ιδιοκτήτης της, και στη συνέχεια με συνεπιβάτη έναν 24χρονο, άρπαξαν περί ώρα 11.15 της ίδιας ημέρας την τσάντα αλλοδαπής γυναίκας, 51 ετών, που κινείτο πεζή στην οδό Ρεγγούκου στη Χαλκίδα, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, βιβλιάρια και κάρτες τραπεζών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι ίδιοι δράστες, την 16.20 ώρα, της 14-10-2009 , επιβαίνοντας στην ίδια μοτ/τα, άρπαξαν, την τσάντα 53 χρονης ημεδαπής, που εκινείτο πεζή στην οδό Ερετρίας στη Χαλκίδα, η οποία περιείχε ικανό χρηματικό ποσό, βιβλιάριο τραπέζης και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 22 χρονος ημεδαπός, οδηγούσε τη μοτ/τα, χωρίς να είναι κάτοχος νόμιμης άδειας οδήγησης.

Αφού αναγνωρίσθηκε ως δράστης, της σε βάρος της αρπαγής, από την 53 χρονη ημεδαπή, ο 24 χρονος προσαγόμενος, και υπό το βάρος αδιάσειστων σε βάρος των υπόπτων ατόμων στοιχείων, ιδιαίτερα δε από κινητά τηλέφωνα και άλλα κινητά πράγματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, αυτοί ομολόγησε την από κοινού -με το συνεργό του- διάπραξη συνολικά είκοσι τριών αρπαγών τσαντών!