16.10.09

Σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού για κατοχή 5,3 γραμμαρίων χασίς


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15 Οκτωβρίου 2009
Συντάκτης: Ημέρα τση Ζάκυθος
Θεματική κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν 22χρονο αλλοδαπό άνδρα που κατηγορείται για κατοχή 5,3 γραμμαρίων χασίς, συνέλαβαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έγιναν γνωστά από την Αστυνομική Διεύθυνση, ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στις 8 μ.μ. στο Μουζάκι, αφού το προηγούμενο διάστημα περιήλθαν στοιχεία στην Υπηρεσία για τη δράση του.
Στον αιφνιδιαστικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε εντός της μίας τσέπης του παντελονιού του, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη (τρίμματα-κορυφάδες), συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του τελευταίου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν άλλα 3,5 γραμμάρια της ίδιας ουσίας.
Ο 22χρονος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, διέμενε στην ευρύτερη περιοχή του Λαγανά, έχοντας όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής του στη χώρα, ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία, προκειμένου να απολογηθεί.