12.10.09

12/10/2009

Οικονόμου Θανάσης: . Η σύνδεση της Εγνατίας με την ενδοχώρα της Ηπείρου την καθιστά μοχλό και δρόμο ανάπτυξης».


Συνεχίζοντας τις μετεκλογικές επαφές του με τους κατοίκους του Νομού, ο βουλευτής Θανάσης Οικονόμου περιόδευσε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Νησί και σε χωριά του Δήμου Κατσανοχωρίων.

Επίσης, παρευρέθηκε και απένειμε μετάλλια στην 5η Συνάντηση Νεότητας Στίβου, με οικοδεσπότη τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι), στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων, ενώ συνόδευσε τον υφυπουργό Υποδομών, κ. Γ. Μαγκριώτη, κατά την επίσκεψή του σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας στα Ιωάννινα.
Με αφορμή τα παραπάνω, ο Θανάσης Οικονόμου δήλωσε:

Για την Εγνατία:
«Η προεκλογική καπήλευση της Εγνατίας από την αξιωματική αντιπολίτευση έχει λάβει πια τέλος. Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται ότι κανένα έργο μικρότερο ή μεγαλύτερο, που προέρχεται από το υστέρημα και τις θυσίες του ελληνικού λαού, δεν θα μπει κάτω από κομματικές ομπρέλες. Καμία κακοτεχνία δεν θα γίνει αποδεκτή, μόνο και μόνο για μικροκομματική σκοπιμότητα και προβολή. Το ΠΑΣΟΚ διά στόματος τους αρμόδιου υφυπουργού, κ. Γ. Μαγκριώτη, κατέστησε σαφές τη νέα λογική με την οποία αντιμετωπίζουμε το δημόσιο πλούτο και τα δημόσια αγαθά. Η σύνδεση της Εγνατίας με την ενδοχώρα της Ηπείρου την καθιστά μοχλό και δρόμο ανάπτυξης».