19.8.09

ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ 1996


18 Αυγ 2009
ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΑΛΛΑΧ ή ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ; ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟΥ 1996!

Το παρακάτω κείμενο αφιερώνεται στους εθνικιστές τουρκόφρονες και τους γενίτσαρους Πομάκους. Όλοι τους χρησιμοποιούν την πίστη μας στο Ισλάμ για να τρομοκρατούν τους αδελφούς μας Πομάκους. Αυτοί τους τρομοκρατούν στα τζαμιά, λέγοντάς τους ότι πρέπει να δηλώνουν τούρκοι επειδή είναι μουσουλμάνοι, ενώ όσοι δεν δηλώνουν τούρκοι,αλλά επιμένουν να αυτοαποκαλούνται Πομάκοι, είναι άπιστοι και γκιαούρηδες.
Και ακόμα παραπέρα, τους απειλούν ότι θα τους τιμωρήσει ο ίδιος ο Θεός και τους περιμένει η κόλαση!!
Θέλουμε λοιπόν να ρωτήσουμε ποιους πραγματικά τιμωρεί ο Θεός;

Μήπως αυτούς που βλάπτουν και κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους, στη χώρα που ζουν ή σε άλλες χώρες;
Να θυμίσουμε εδώ την τύχη που είχε στη ζωή του ο Τούρκος πρωθυπουργός ΑΝΤΝΑΝ ΜΕΝΤΕΡΕΣ ο οποίος οργάνωσε τις καταστροφές των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης στις 5-6 Σεπτεμβρίου 1955 και λίγο αργότερα πέρασε από δίκη (1961) και τον ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
Μήπως και το κακό που έπραξε ο ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ στη Θράκη και στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία του από τον Θεό; Είναι μια απλή προκατάληψη ή θεία δίκη;
Ή μήπως όπως έγραψαν οι τουρκικές εφημερίδες, ήταν ελληνικό σαμποτάζ το αυτοκινητιστικό δυστύχημα (24-7-1995) που του στοίχησε τη ζωή;
Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΕΤΣΕΒΙΤ ο οποίος ηρωοποιήθηκε στην Τουρκία λόγω της εισβολής στην Κύπρο το 1974, είχε φρικτό τέλος στα γεράματά του καθώς βασανίστηκε πάρα πολύ(2006).
Ακόμα ένα Μεγάλο Μυστήριο εξελίχθηκε στην Τουρκία και με τους 12 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ οι οποίοι αποβιβάστηκαν το 1996 πάνω στα Ίμια. Παρασημοφορήθηκαν και έγιναν ήρωες στην Τουρκία. Όμως ο Θεός και η μοίρα τους άλλα είχαν γράψει…
Λίγους μήνες μετά την 30 Ιανουαρίου 1996, οι κομάντος ξεκίνησαν με ελικόπτερο Cougar για άσκηση. Όταν απογειώθηκε, μια ξαφνική και μεγάλη έκρηξη κατέστρεψε το ελικόπτερο στον αέρα και όλοι οι ‘’ήρωες’’ βυθίστηκαν στα κρύα νερά της Μαρμαρίδας. Για καλή τους τύχη έλλειπαν δυο κομάντος με άδεια και ο διοικητής τους, τούρκος ταγματάρχης ΖΕΚΙ ΣΕΝ, αξιωματικός των καταδρομών, μέλος της πολυδιαφημισμένης ομάδας Su Alt Taaruz/SAT.
Η τύχη τους όμως δεν κράτησε και πολύ. Μέσα σε τρεις μήνες και οι δυο κομάντος που απουσίαζαν με άδεια σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Ο ‘’ήρωας’’ Τούρκος ταγματάρχης ΖΕΚΙ ΣΕΝ τρομοκρατημένος από τη σκέψη ότι τον κυνηγούν Έλληνες σαμποτέρ, εξαφανίστηκε (στην ελληνική αργκό αυτό λέγεται ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ….ή επι το κοσμικότερον γέμισε τα βρακιά του!) και μετατέθηκε κρυφά εκτός Τουρκίας στην Γεωργία στην ειρηνευτική δύναμη του Ο.Η.Ε..
Τα ίχνη του χάθηκαν για 7 ολόκληρα χρόνια, ώσπου το 2003 γύρισε στην Κωνσταντινούπολη με την ελπίδα ότι τον ξέχασαν οι Έλληνες και σταμάτησαν να τον κυνηγούν. Στις 6 Μαΐου του 2003 γιόρτασε τα γενέθλιά του στην γνωστή τουριστική περιοχή Ορτάκιοι της Κωνσταντινούπολης και τη νύχτα κοιμήθηκε στο πανάκριβο σουλτανικό ξενοδοχείο GIRAGAN PALACE HOTEL. Την άλλη μέρα το μεσημέρι στις 3.30 δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην πλατεία Ταξίμ οι οποίοι τον κατάσφαξαν.
Έτσι σκοτώθηκε και ο τελευταίος Τούρκος ‘’ήρωας’’ που πάτησε το πόδι του ως εισβολέας στο Ελληνικό νησί των Ιμίων.
Προσοχή λοιπόν…

ΠΗΓΗ: Πομακική Εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ

(ΑΠΟ TAXALIA )