7.6.23

ΒΟΜΒΑ" ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗ

 



Φ.Μ.
_________________________________________

Η ανακοίνωση Νικολόπουλου

Όταν οι συμφωνίες καταστρατηγούνται μόλις σε λίγες ημέρες από τη σύναψή τους, τότε καταλαβαίνει κανείς όσα πιθανότατα θα ακολουθούσαν. Μπήκαμε στον αγώνα ως απλοί στρατιώτες, αλλά κάποιοι μας αντιμετώπισαν σαν… νεροκουβαλητές!

Έτσι λοιπόν, μετά το πολιτικό διαζύγιο με τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, είναι φανερό ότι στο δεδομένο πολιτικό χρόνο, είναι αδύνατον το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα να προλάβει να κατέβει στις εκλογές του Ιουνίου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον αγώνα!

Όσοι πίστεψαν, ή και μεθόδευσαν την πολιτική αδρανοποίηση και περιθωροποίηση του κόμματός μας, έκαναν λάθος!

Αντιθέτως: Πεισμωμένοι ακόμα περισσότερο, συνεχίζουμε την προσπάθεια και στρέφουμε το βλέμμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

…Και τώρα, υπεύθυνα και χωρίς μισόλογα, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και τους εφιστά την προσοχή.

Η επόμενη Βουλή θα πρέπει να είναι επτακομματική, ώστε να μην καταστήσει τον Μητσοτάκη έναν ανεξέλεγκτο σατράπη, που θα μπορεί να στήσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και να κάνει ανενόχλητος τον διαμοιρασμό του, που θα μπορεί να καταλύσει τις λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις και να συνεχίσει το παρακράτος των παρακολουθήσεων.

Επειδή όλοι ξέρουν τις καταβολές μας, τις πεποιθήσειςκαι τα πιστεύω μας, επειδή είμαστε ένα Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα που με συνέπεια και επιμονή τόσα πολλά χρόνια υπερασπιζόμαστε με πάθος τις ανυπέρβλητες αξίες της Ελλάδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας, πρέπει τώρα με ιστορική ευθύνη να τοποθετηθούμε στο ενδεχόμενο ένα χριστιανικό κόμμα να εισέλθει στη Βουλή.

Έτσι λοιπόν, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία και ουδεμία πολιτική σκοπιμότητα, ευχόμαστε με τη …ΝΙΚΗ, στην προσπάθεια των ανθρώπων που διέπονται από τις σταθερές Ελληνοχριστιανικές αρχές και αγωνίζονται να φέρουν στη Βουλή ένα κόμμα με τέτοιες αξίες. Αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και το πολιτικό χρέος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών!

________________________________________________________

Δείτε και το video αυτό:

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ