7.6.23

Φρίκη στη Φρεαττύδα: Τέσσερις Αιγύπτιοι προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη μέρα μεσημέρι - Λιθοβόλησαν τον σύντροφό της

Οι πολιτικοί- της συμφοράς- έχουν παραδώσει την Ελλάδα στα χέρια ξενόφερτων
παράνομων αλλοδαπών , τους οποίους ταΐζουν  και ποτίζουν και μερικοί
μάλιστα
(που άλλαξαν το όνομα του κόμματος για να πάρουν νέο ΑΦΜ και να μη πληρώσουν αυτά που χρωστούν στο Δημόσιο) θέλουν και άλλους να φέρουν στη χώρα μας , γιατί λέει "χρειαζόμαστε εργατικά χέρια"
την ίδια ώρα που χιλιάδες Ελληνόπουλα περιφέρονται ΑΝΕΡΓΑ !!!

Θέλουμε κυβέρνηση που να εκδιώξει κακήν κακώς τους ξενόφερτους, δήθεν πρόσφυγες.
Μη μας πουν ότι οι Αιγύπτιοι δράστες είναι πρόσφυγες, εκτός αν έχει πόλεμο στην Αίγυπτο
και διέφυγαν στο ξέφραγο αμπέλι μας για να σωθούν!!!
Οι 4 δράστες πρέπει μετά από ένα καλό... δείπνο να πάνε φυλακή και αμέσως μετά να εξωπεταχτούν από τη χώρα ΜΑΣ.
Να Αδειάσουν οι δομές και να απελαθούν όλοι οι μη δικαιούμενοι ασύλου.
ΘΈΛΟΥΜΕ  κυβέρνηση "αρτιμελή" 'όχι ΚΟΤΕΣ.

 ΑΛΕΞ




 Στιγμές τρόμου έζησε μία 17χρονη κοπέλα μαζί με τον φίλο της, στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, όταν δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα 4 αλλοδαπών σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα, 4 Αιγύπτιοι νεαρής ηλικίας οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, επιτέθηκαν και λιθοβόλησαν αρχικά τον φίλο της ανήλικης, απειλώντας τον να μείνει μακριά.

Στη συνέχεια, προσέγγισαν απειλητικά την 17χρονη και προσπάθησαν να την βιάσουν, κρατώντας την από τα χέρια ενώ ένας εξ αυτών την θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στο περιστατικό παρενέβη και άλλος ένας λουόμενος, αλλά δέχθηκε και αυτός την επίθεση των 4 αλλοδαπών. Μάλιστα, αποπειράθηκαν να του κλέψουν το κινητό και ο ένας εκ των αλλοδαπών του επιτέθηκε με κομμένο κουτάκι αναψυκτικού, ενώ ένας άλλος με σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

Οι 3 από τους δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν λίγο αργότερα κοντά στο σημείο της επίθεσης ενώ ο 4ος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην δομή φιλοξενίας στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Και οι 4 αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα βιασμού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρα κλοπής.

https://www.thetoc.gr/