31.3.23

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ αντιπαράθεσης για τη βίλα Ραγκούση στην Πάρο



Στο ζήτημα της βίλας του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, που χρηματοδοτήθηκε από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον βουλευτή αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πετάνε υποκριτικά την μπάλα στην εξέδρα» και προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του..  

 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου, η ΝΔ θέτει οκτώ ερωτήματα προς τον βουλευτή και πρώην υπουργό για το ακίνητο, που όπως υποστηρίζει, είναι «αμείλικτα».

Μεταξύ άλλων, η ΝΔ αναφέρει ότι με βάση τα όσα δηλώνει στο «πόθεν έσχες» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ενοικιάζει τη βίλα του κατά μέσο όρο μία εβδομάδα τη σεζόν - και απευθύνει το ερώτημα «πόσα πραγματικά εισπράττει από την αξιοποίηση του ακινήτου» και το ...ξεσπίτωμα της οικογένειάς του, για την οποία ο ίδιος μίλησε.

Σύμφωνα με τη δανειακή σύμβαση, αναφέρει η ανακοίνωση, το ακίνητο είναι 200 τετραγωνικά, αλλά στις πλατφόρμες ενοικίασης δηλώνονται 450 τ.μ. «Πώς από 200 τ.μ. το υπερπολυτελές ακίνητο έγινε 450 τ.μ.; Έγινε κάποιου είδους νομιμοποίηση; Πότε και με ποιες διατάξεις;» αναφέρει.
η συνεχεια 
 εδω