23.5.22

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΙΧ καρφώθηκε σε τζαμαρία καταστήματος ... οπτικών!

Μήπως ήθελε να αγοράσει ... γυαλιά  ;
Juan
 

Γραφει η Βάσια Γκανάρα 

Τρελή πορεία για ΙΧ. Καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος οπτικών στην Εγνατία.  Σε σοκ ο νεαρός οδηγός!VIDEO:

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος ενώ κινούνταν προς τα δυτικά.

Καβάλησε το πεζοδρόμιο. Έσπασε την τζαμαρία και την είσοδο του καταστήματος.

Από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως υποστηρίζει ο οδηγός ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα και να χάσει τον έλεγχο του ΙΧ.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει οδηγός delivery που διερχόταν από το σημείο, ο οδηγός του ΙΧ φέρεται να έτρεχε με ταχύτητα άνω του επιτρεπτού ορίου.

Αυτόπτες μάρτυρες και καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας έντονος θόρυβος και λίγα λεπτά αργότερα συνειδητοποίησαν τι συνέβη.

Όπως αναφέρει ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων από την απέναντι πλευρά της Εγνατίας, ακούστηκε ένα τρομερό φρενάρισμα και στη συνέχεια έναν έντονο θόρυβο. «Άκουσα ένα δυνατό μπαμ που μας έκανε να βγούμε γρήγορα έξω. Άκουσα ότι πήγε να αποφύγει έναν διερχόμενο πεζό. Το θετικό είναι ότι δεν περνούσε κανένας», τόνισε.

Δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο βρίσκεται η τροχαία η οποία διερευνά το περιστατικό, ενώ απέκλεισε τον χώρο, προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιος τραυματισμός από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας.

https://www.rthess.gr/

Efenpress/ T.N