21.1.22

Προκλητικός βουλευτής της ΝΔ για τις κινητοποιήσεις στο Φυλάκιο: Ακροδεξιοί και γραφικοί

Αν όσοι αγαπούν τη πατρίδα τους είναι...ακροδεξιοί, τότε μας κυβερνά  η συντριπτική μειοψηφία!
ΑΛΕΞ
 

Άνευ αντικειμένου οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο!

-Γραφικοί και ακροδεξιοί η πλειοψηφία που συμμετείχε και έχει το πάνω χέρι στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το συνονθύλευμα

-Το ίδιο λένε με άλλα λόγια Θεοδωρικάκος, Μηταράκης. Θα γίνει αύξηση του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και συνολικά με το ΚΥΤ θα φτάσουμε στους 950 απ’ τους 700 τώρα

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, Άνευ αντικειμένου θεωρεί τις αντιδράσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων, για την κατασκευή της νέας δομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης.

Μιλώντας χθες στο “Ράδιο Έβρος” και τους Χάρη Κανταρίδη, Γιάννη Βαβαλικούδη, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κινητοποιήσεις αυτές είναι άνευ αντικειμένου. Κακώς υπάρχει αυτός ο φόβος ότι θα γίνει κάτι άλλο, κάτι πολύ μεγάλο ή διαφορετικό”.

Ο κ.Κελέτσης επεσήμανε μάλιστα ότι η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν στις δυο δυναμικές κινητοποιήσεις της Κυριακής και Τρίτης, είναι... ακροδεξιοί και γραφικοί και μια πολύ μικρή μειοψηφία είναι οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν αγωνία για όσα συμβαίνουν στο χωριό τους. Επίσης, ο βουλευτής της Ν.Δ παραδέχθηκε ότι οι δυο υπουργοί, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, λένε τα ίδια, απλά με διαφορετικό τρόπο. Ότι δηλαδή θα αυξηθεί η χωρητικότητα του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και συνολικά θα φτάσουμε από τα 700 άτομα που είναι σήμερα και για τις δυο δομές, στα 950 μαζί με το ΚΥΤ Φυλακίου. Διαψεύδει δηλαδή τόσο τον συνάδερφο του Τάσο Δημοσχάκη αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που δηλώνουν ότι ο κ.Θεοδωρικάκος δεσμεύεται ότι δεν θα αυξηθεί ο αριθμός του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Υπερασπίστηκε την θέση της Κυβέρνησης, ενώ αναγνώρισε τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει οι Υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη με τις δηλώσεις τους. Είπε ακόμα ότι θα είναι παρόν σε οποιαδήποτε συντεταγμένη και οργανωμένη από τους θεσμικούς φορείς κινητοποίηση, επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ όπως εκφράστηκε ,σύμφωνα με τον ίδιο, μέσω της κυρίας Τσιριγώτη.