12.1.22

«Θάφτηκαν» στο χιόνι τα ορεινά χωριά της Λαμίας (εικόνες – βίντεο)

 

Πολλά από τα ημιορεινά και ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ τα συνεργεία καθαρισμού βρίσκονται στους δρόμους δίνοντας μάχη για να παραμείνει το οδικό δίκτυο ανοιχτό

Μάχη με τον χιονιά στα χωριά της Υπάτης στη Λαμία δίνουν τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων. Η επέλαση του χιονιά συνεχίζεται στη Φθιώτιδα και τις επόμενες ώρες τα χιόνια θα κατέβουν και σε πιο χαμηλά υψόμετρα φτάνοντας σχεδόν έξω από τη Λαμία.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, πολλά από τα ημιορεινά και ορεινά χωριά του Δήμου Λαμιέων έχουν ντυθεί στα λευκά, ενώ τα συνεργεία καθαρισμού βρίσκονται στους δρόμους δίνοντας μάχη για να παραμείνει το οδικό δίκτυο ανοιχτό και ασφαλές.

Δείτε βίντεο από την Καστανιά Υπάτης

«Από νωρίς το πρωί τα μηχανήματα έπιασαν δουλειά στην Καστανιά και συνεχίζουμε σε Περιστέρι και Πύργο Υπάτης.  Παρακαλούνται οι δημότες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις γιατί τα καιρικά φαινόμενα θα επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες και θα υπάρχει παγετός…», είπε στο LamiaReport ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κώστας Ξεφλούδας.

Δείτε φωτογραφίες από την Καστανιά Υπάτης

thaftikan-sto-chioni-ta-oreina-choria-tis-lamias-eikones-vinteo0

thaftikan-sto-chioni-ta-oreina-choria-tis-lamias-eikones-vinteo2

thaftikan-sto-chioni-ta-oreina-choria-tis-lamias-eikones-vinteo4

https://www.kathimerini.gr/