17.12.21

Ζεφύρι: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ μετά το βίντεο με τους πυροβολισμούς από συμμορίες

Μαζέψτε τα παράσιτα. Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει στις εκλογές για το "χάϊδεμα"
των συγκεκριμένων ..."Ρομά".Να ανακληθούν όλες οι άδειες κατοχής..."κυνηγετικών" ΄οπλων αυτών 
να γίνονται τακτικότατα  αιφνιδιαστικές έρευνες στα "σπίτια" τους και στα αυτοκίνητά τους.
Να εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία και η προφυλάκιση. Να παραπέμπονται και όσοι
διαθέτουν τα ανήλικα τέκνα τους για επετεία, κλοπές  κ.λ.π.
Δεν μπορεί μια (όποια) φυλή να ζει εις βάρος των  νομιμοφρόνων πολιτών και
να λαμβάνει και...επιδόματα !!!
Να μη ξεχάσουμε να συγχαρούμε τις αστυνομικές "πηγές" που δηλώνουν ότι τα
φαινόμενα αυτά είναι καθημερινά! Εύγε...!
ΑΛΕΞ

Επιχείρηση της ΕΚΑΜ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ζεφύρι, στον απόηχο και του βίντεο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η «Κ», με μέλη συμμοριών να πυροβολούν κατά ριπάς στον αέρα χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για οπλισμό σε σπίτια της περιοχής. Η επιχείρηση διεξάγεται υπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. 

Το βίντεο αποτελεί μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης, μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στα κοινωνικά δίκτυα, νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου.

Σε προφίλ που διατηρούν σε εφαρμογές όπως το Facebook και το Instagram δημοσιοποίησαν τρία βίντεο (σ.σ. υπό μορφή story), στα οποία εμφανίζονται να πυροβολούν κατά ριππάς στον αέρα χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό. (αυτόματα UZI)


Ερευνάται εάν η κίνησή τους αυτή συνδέεται με πρόσφατη ένοπλη επίθεση κατά καφετέριας επί της λεωφόρου Φυλής, που ανήκει σε μία από τις ισχυρότερες οικογένειες της περιοχής. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι περιστατικά σαν και αυτό που δημοσιοποιήθηκε στα social media είναι σχεδόν καθημερινά στην περιοχή. Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί έξω από σπίτι της περιοχής και σε αυτό εμφανίζονται να κρατούν βαρύ οπλισμό και να πυροβολούν στον αέρα, θέλοντας, κατά μία εκδοχή, να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων που έχουν την έδρα τους στην περιοχή των Ανω Λιοσίων.

zefyri-epicheirisi-tis-ekam-meta-to-vinteo-me-toys-pyrovolismoys-apo-symmories0

Ελεγαν ακόμη ότι οι αστυνομικές επιχειρήσεις που διεξάγονται έχουν λανθασμένο προσανατολισμό, καθώς στοχεύουν στην απομάκρυνση των τοξικομανών και όχι στη σύλληψη των ναρκεμπόρων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ζητούν στενότερη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου, σε περίπτωση που αντιληφθούν περιστατικά σαν και το χθεσινό, να μπορούν να επεμβαίνουν αμέσως δίχως χρονοτριβή.

https://www.kathimerini.gr