12.11.21

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Πρωθυπουργό

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Σας απαριθμώ τα μοιραία λάθη σας, που έφεραν το 4ο κύμα του κορωνοϊού και την αύξηση των διασωληνωμένων και των θανάτων!.

Ενώ γνωρίζατε ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό, τους επιτρέψατε από 13/9/2021 να μπαίνουν σε κέντρα διασκέδασης και να χορεύουν, ο ένας πάνω στον άλλο!.
Ενώ γνωρίζατε ότι ο κορωνοϊός το Φθινόπωρο και το Χειμώνα (που πέφτει η θερμοκρασία), γίνεται πιο επιθετικός, δεν κάνατε υποχρεωτικό, το μέτρο της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους!.
Ενώ γνωρίζατε ότι ο κορωνοϊός θεριεύει με το συνωστισμό, δεν σκεφτήκατε τώρα που μπήκε το Φθινόπωρο (και οι τουρίστες μειώνονται), να μισθώσετε τουριστικά λεωφορεία, για να μην στοιβάζονται οι επιβάτες των αστικών λεωφορείων της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, σαν σαρδέλες!.
Ανοίξατε τα σχολεία (και καλά κάνατε), αλλά δεν φροντίσατε το καλοκαίρι που είναι κλειστά τα σχολεία, να βρείτε και άλλες αίθουσες διδασκαλίας, για να μην στοιβάζονται οι μαθητές ανά 25, σε αίθουσες διδασκαλίας, που οι περισσότερες είναι μικρές!.
Εντελώς επιπόλαια χαρακτηρίσατε τους ανεμβολίαστους ψεκασμένους, ενώ οι ανεμβολίαστοι είναι σκεπτόμενα άτομα και οι περισσότεροι απ' αυτούς δεν είναι κατά των εμβολίων, απλά δεν εμπιστεύονται τα mRN εμβόλια, γι' αυτό δεν εμβολιάζονται!.
Απαγορεύσατε στους ανεμβολίαστους να μη μπορούν να καθίσουν ούτε στους εξωτερικούς χώρους των μπαρ και των κέντρων εστίασης (που η μετάδοση του ιού είναι σχετικά μικρή) και επιτρέψατε (για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους), στους ανεμβολίαστους να μπαίνουν μαζί με τους εμβολιασμένους στους Ιερούς Ναούς (που η μετάδοση του ιού είναι μεγαλύτερη, αφού οι Ιεροί Ναοί είναι κλειστοί χώροι και όχι ανοιχτοί).
Την έντονη κινητικότητα του καλοκαιριού, τώρα το Φθινόπωρο που ο ιός αρχίζει να αγριεύει, δεν την περιορίσατε, με αποτέλεσμα να έχουμε υπέρ μετάδοση του ιού και μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων!.
Δεν φροντίσατε (αφού βλέπατε ότι το 30% των Ελλήνων δεν έχουν εμβολιαστεί και έτσι, ένα μεγάλο μέρος απ' αυτούς θα νοσήσουν βαριά με κίνδυνο να πεθάνουν), να προμηθευτείτε το θαυματουργό φάρμακο κατά του κορωνοϊού το regeneron, (που έχει εγκριθεί από τον ΕΟΦ) και το οποίο θαυματουργό φάρμακο, σώζει ζωές με επιτυχία 100%, εάν δοθεί έγκαιρα στους ασθενείς, που θα νοσήσουν από τον κορωνοϊό!
Με αυτά τα παραπάνω λάθη σας, κ. Πρωθυπουργέ, γίνεται ολοφάνερο, ότι σας ξέφυγε η πανδημία, επομένως είστε ο κύριος υπεύθυνος της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων και της αύξησης των θανάτων!.
Γι' αυτό πρέπει να διορθώσετε τάχιστα, κ. Πρωθυπουργέ, τα μοιραία αυτά λάθη σας και τις παραλείψεις σας, που επιδείνωσαν σοβαρά την πανδημία με αποτέλεσμα να χάνονται άδικα, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, που είναι τόσο οδυνηρό!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ