5.10.21

H φυσική ανοσία ισχυρότερη των εμβολίων παραδέχεται η Pfizer, διεξάγει έρευνες για την μυοκαρδίτιδα – Τι αποκαλύπτεται;

 Η Pfizer διεξάγει μελέτες για την μυοκαρδίτιδα



H φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη των εμβολίων παραδέχεται η Pfizer.
Τρεις επιστήμονες της Pfizer ηχογραφήθηκαν σε μυστικό βίντεο από το Project Veritas.


Σε ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών που κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου 2021 το βράδυ, και οι τρεις επιστήμονες συμφώνησαν ότι τα φυσικά αντισώματα που παράγονται μετά από μόλυνση Covid-19 είναι ανώτερα από το εμβόλιο της Pfizer.

«Όταν κάποιος είναι φυσικά ανοσοποιημένος όπως όταν συμβαίνει ότι νοσεί από covid 19 - πιθανότατα έχει περισσότερα αντισώματα κατά του ιού
Όταν μολυνθείτε από τον ιό, θα αρχίσετε να παράγετε αντισώματα έναντι του κορωνοιού…
Έτσι, τα αντισώματά σας είναι μάλλον καλύτερα σε εκείνο το σημείο από τον εμβολιασμό κατά του covid 19», δήλωσε ο επιστήμονας Nick Karl.
Η πόλη της Νέας Υόρκης χρειάζεται τα πιστοποιητικά εμβολίων και τα πάντα.
Απλώς το κάνει τόσο άβολο για τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους στο σημείο που είναι ακριβώς, F*ck it. I will get»
Ξέρεις».

Τι αναφέρει μελέτη από το Ισραήλ;

Μια επιστημονική μελέτη από το Ισραήλ που δημοσιεύθηκε στο Science Magazine στα τέλη Αυγούστου διαπίστωσε ότι η φυσική ανοσία μετά την ανάρρωση από τον Covid-19 προσφέρει μια πολύ καλύτερη ασπίδα έναντι της παραλλαγής Delta από τα εμβόλια.
Ένας δεύτερος επιστήμονας της Pfizer, ανώτερος συνεργάτης της εταιρίας ο Chris Croce, απευθυνόμενος στον Karl τόνισε όσοι έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία είναι «πιθανότατα περισσότερο» προστατευμένοι έναντι του εμβολίου .

Δημοσιογράφος της Veritas: «Δηλαδή, είμαι καλά προστατευμένος με αντισώματα;»

Chris Croce, Ανώτερος Επιστήμονας της Pfizer: «Ναι».

Δημοσιογράφος Veritas: «Όπως και με το εμβόλιο;»

Chris Croce: «Μάλλον περισσότερο».

Δημοσιογράφος Veritas: «Πόσο περισσότερο;»

Chris Croce: «Προστατεύεσαι πιθανότατα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού υπάρξει φυσική ανοσία».

Στη συνέχεια, ο Chris Croce συμβουλεύει τον δημοσιογράφο της Veritas να «περιμένει» να κάνει το εμβόλιο όταν εξασθενήσει η φυσική ανοσία επειδή είχε ήδη τον Covid-19.

Ένας άλλος επιστήμονας της Pfizer, ο Rahul Khandke, είπε ότι η Pfizer πιέζει τους υπαλλήλους να αποκρύψουν αρνητικές πληροφορίες από το κοινό.

«Έχουμε εκπαιδευτεί να λέμε… το εμβόλιο είναι ασφαλέστερο από το να κολλήσουμε πραγματικά κορωνοιό».
Ειλικρινά, έπρεπε να κάνουμε τόσα πολλά σεμινάρια για αυτό.
Δεν έχετε ιδέα.
Όπως, πρέπει να καθόμαστε ώρες και ώρες και να ακούμε πολλά και μας λένε «δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό δημόσια», δήλωσε ο Khandke, ο οποίος συμφώνησε επίσης για τα φυσικά αντισώματα.
Εάν έχετε δημιουργήσει αντισώματα κατά του covid 19, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδείξετε την παρουσία τους στο σώμα σας.

Η Pfizer διεξάγει μελέτες για την μυοκαρδίτιδα

Ο Croce, εν τω μεταξύ, αναγνώρισε ότι η Pfizer διεξάγει δοκιμές για να διαπιστωθεί κατά πόσο το εμβόλιο της εταιρίας προκαλεί μυοκαρδίτιδα στους νεότερους.
«Λοιπόν, ναι, μόλις στείλαμε, 3.000 δείγματα ασθενών για να εξεταστούν για παρόμοια, αυξημένα επίπεδα τροπονίνης (για τον εντοπισμό καρδιακής προσβολής) για να δούμε αν βασίζεται σε εμβόλιο - ή κάπως έτσι ...»

Τι θα συμβεί με αυτούς που λένε αλήθειες και που αποφάσισαν να είναι εξαιρετικά ειλικρινείς με έναν δημοσιογράφο του Project Veritas;
Αποτελεί ερωτηματικό.