16.10.21

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. (ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΕΟΙ «ΑΚΡΙΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)


Το συνεχιζόμενο ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΘΟΣ με την όποια μορφή του, όχι μόνο ΤΖΙΧΑΝΤ, θυμίζει την αρχική επιθετικότητα, κυριαρχία όπως την εξέφραζε ο Μωάμεθ που οι νεοφώτιστοι Μουσουλμάνοι επιτίθεντο με φανατικό ΜΙΣΟΣ κατά απάντων των ΑΠΙΣΤΩΝ.

Η Γαλλία είναι μία από τις Ευρωπαϊκές χώρες που υφίσταται συνεχώς, ακόμη και σήμερα, αυτή την καταστροφική ΜΑΝΙΑ: Ένα Χριστιανικό-θρησκευτικό κτίριο εξαφανίζεται στη Γαλλία κάθε δύο εβδομάδες. Ο εμπρησμός, βασικός μοχλός, η παγίδευση, η κατεδάφιση κλπ.  κατά τα στοιχεία του προέδρου του Παρατηρητηρίου Θρησκευτικής Κληρονομιάς κ.Εντουάρ ντε Λαμάζ, που κατά δήλωσή του στο Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων «η Γαλλία από μεγαλύτερη κόρη της Εκκλησίας κατάντησε να δέχεται την ανέγερση ενός ΤΖΑΜΙΟΥ κάθε 15 ημέρες, ενώ με τον ίδιο ρυθμό καταστρέφεται ένα Χριστιανικό κτίριο..!

Δεν είναι μόνο στη Γαλλία. Παρόμοιες (καταστροφές, ληστείες βεβηλώσεις κλπ. Εκκλησιών και χώρων Χριστιανικής λατρείας είναι και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Στη Σουηδία ηγέτες της μουσουλμανικής οργάνωσης Hizbut Tahrir στο Rinkeby δηλώνουν προγράμματα-ενέργειες της προοδευτικής κατάληψης χωρών της Ευρώπης από το ΙΣΛΑΜ με τη δημιουργία Χαλιφάτων.. Στόχος δυνατός της Οργάνωσης η ενεργή στρατολόγηση νέων μελών στην περιοχή να είναι νεαρής ηλικίας. 

Στην Ελλάδα μας, στην Αθήνα είναι πιο εμφανή τα παρόμοια γεγονότα από ένα μουσουλμανικό πλήθος που υπολογίζεται άνω του ενός εκατομμυρίου. Στη Θεσσαλονίκη, περισσότερο στις δυτικές συνοικίες της, και στη Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο σε συνοριακές πόλεις εγκαθίστανται πολύτεκνες Μουσουλμανικές οικογένειες με την εύλογη ανησυχία του ντόπιου πληθυσμού για τους κινδύνους με απρόβλεπτες συνέπειες στις Ακριτικές περιοχές. 

Έξι χιλιάδες πρόσφυγες από Αφγανιστάν εγκαταστάθηκαν στο Σκοπιανό κράτος, στο Κόσοβο και στην Αλβανία. Στην Αλβανία ο πρόεδρος κ.Ράμα τους 1.500 Αφγανούς πρόσφυγες τους εγκατέστησε στις ΕλληνοΑλβανικές πόλεις στα προγράμματα εναντίον της Ελληνικής μειονότητας της Βόρειας Ηπείρου..

Το Υπουργείο μας Μετανάστευσης, με ειδική μονάδα του στη Θεσσαλονίκη, με Ιστορική (;) ΑΓΝΟΙΑ εγκαθιστά μουσουλμανικές πολύτεκνες οικογένειες στις περιοχές της Θράκης μας όπου η αιχμή του Μουσουλμανικού δόρατος του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής ασμένως  αποδέχεται με τους Ιμάμηδες δασκάλους του ΜΙΣΟΥΣ να περικλείουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην περιοχή της Θράκης μας. 

Πράξεις μη συνετές που «βρίσκονται ΜΑΚΡΑΝ!» του αποφασίζοντος από το Αθηναϊκό Κέντρο..!




Με τιμή,       


Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης

  Πολ. Επιστήμων - Οικονομολόγος ΑΠΘ