24.9.21

Ένας σύγχρονος Δάσκαλος του Γένους!. Και ένα κίνημα Ρωμιοσύνης γεννήθηκε!. Το όνομα του : ΝΙΚΗ!!!.




Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Πρόκειται στην κυριολεξία, για έναν σύγχρονο Δάσκαλο του Γένους μας!.
Το όνομα του : Δημήτριος Νατσιός!.
. Ο Δημήτριος Νατσιός, είναι εν ενεργεία Δάσκαλος (με 30 χρόνια υπηρεσία), που διδάσκει σήμερα σε Δημόσιο Δημοτικό σχολείο στο Κιλκίς, απ' όπου και κατάγεται.
. Ο Δημήτριος Νατσιός, είναι ο μοναδικός εν ενεργεία δάσκαλος, που έχει δηλώσει ότι : δεν θα διδάσκει στους μαθητές του, τα Νεοταξικά και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας και τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών. Και αυτό το κάνει πράξη!!!.
. Ο Δημήτριος Νατσιός είναι ο Δάσκαλος, που έφερε στη δημοσιότητα και ξεσκέπασε, τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, του Δημοτικού και του Γυμνασίου. και έγραψε για αυτά τα επαίσχυντα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας, ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, που έχει τίτλο : ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!
. Ο Δημήτριος Νατσιός αρθρογραφεί και στο διαδίκτυο γράφοντας φλογερά άρθρα για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία! ( εδώ, σας παραθέτω το χθεσινό καυτό άρθρο του, στο blog : pentapostagma.gr και σας παρακαλώ να το διαβάσετε με τη δέουσα προσοχή και θα καταλάβετε, πόσο γνήσιος Ρωμιός είναι!!!. https://www.pentapostagma.gr/.../7038561_sholeia-ellinika...)
Το Δημήτριο Νατσιό το γνωρίζω και προσωπικά.
Είμαστε Φίλοι και Συναγωνιστές!.
Δύο είναι τα κοινά χαρακτηριστικά μας!.
Αγαπάμε εις βαθμόν υπέρτατον (μέχρι αυτοθυσίας) : Την Ελλάδα! και την Ορθοδοξία!.
Και όποιος μας πειράξει την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας, έχουμε ορκιστεί με το Δημήτριο Νατσιό! :
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ (αυτό κάνει στο χθεσινό-καυτό άρθρο του, ο Δημήτριος Νατσιός και αυτό έκανε και εγώ πριν μερικές ημέρες σε άρθρο μου, στο pentapostagma.gr . https://www.pentapostagma.gr/.../7037697_edo-kai-tora...) Και
ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ : Αυτό έκανε πριν μερικούς μήνες, ο Δημήτριος Νατσιός, δημιουργώντας ένα ΚΟΜΜΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, που το όνομα του είναι "ΝΙΚΗ"(γιατί φιλοδοξούμε να φέρνει μόνο ΝΙΚΕΣ για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία) και αυτό το κόμμα της Ρωμιοσύνης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ, αλλά διοικείται από Επιτροπή, που τα μέλη της είναι γνήσιοι Έλληνες και γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί!.
Και αυτό κάνω και εγώ σήμερα : Γίνομαι επίσημο μέλος του κόμματος : ΝΙΚΗ (αφού μέχρι χθες ήμουν άστεγος πολιτικά, καθότι το κόμμα : ΚΟΙΝΩΝΙΑ (με Καποδιστριακό άρωμα), που ήμουν επίσημο μέλος, δεν υπάρχει πιά!).
Και αυτά τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη " Όταν μου πειράξουν την Πατρίδα μου και τη Θρησκεία μου, θα μιλήσω θα ενεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν ", είναι διαποτισμένα μέσα στο είναι μας και μαζί με το Δημήτριο Νατσιό, θα τα τηρούμε πιστά και ευλαβικά, σε όλη μας τη ζωή!.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Όσο, για εμένα, που προσχώρησα στο κόμμα της Ρωμιοσύνης : ΝΙΚΗ, ένα μόνο έχω να πω :
Δεν το έκανα για να κερδίσω κάποιο αξίωμα (υποψήφιου Βουλευτή ή οτιδήποτε άλλο)!.
Το έκανα μόνο για βοηθήσω την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία μας, που κινδυνεύουν θανάσιμα!.
Σας διαβεβαιώνω, Φίλοι μου, ότι θα μείνω απλό μέλος του κινήματος : ΝΙΚΗ και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε το κόμμα : ΝΙΚΗ να νικήσει, στις επόμενες εκλογές!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Αρετή και τόλμη,, θέλει η ελευθερία!.
Αρετή και τόλμη πρέπει να διαθέτουμε, για να ελευθερώσουμε τη σκλαβωμένη Πατρίδα μας, που είναι αλυσοδεμένη τόσο Πνευματικά όσο και Οικονομικά!.
Αρετή και τόλμη χρειάζεται, για να πάρουμε πίσω το όνομα της Μακεδονίας μας!.
Αρετή και τόλμη χρειάζεται, για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του Αιγαίου μας!.
Αγκαλιάστε λοιπόν, Φίλοι μου Αγαπημένοι, το κίνημα Ρωμιοσύνης : ΝΙΚΗ, ελάτε μαζί μας, για να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας και όλοι μαζί θα το πετύχουμε και όλοι μαζί θα να αναφωνήσουμε : ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!!!!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ