18.9.21

" Αυτή την Ελλάδα θέλετε; " Πάλι αιματηρή συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη! (UPD)



Για "δικούς τους" λόγους συνεπλάκησαν- σήμερα 18/9/21 ώρα 10,30 πμ- αλλοδαποί (Αλγερινοί) στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της οδού Μοναστηρίου 73, όπου λειτουργούν "εστιατόρια" κ.λ.π καταστήματα αμφιβόλου νομιμότητας, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας από αυτούς στο μηρό και να σπεύσει  ΑΜΕΣΩΣ επιτόπου μεγάλη αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο. Οι υπαίτιοι της συμπλοκής και ο δράστης του μαχαιρώματος συνελήφθησαν.



 Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί σημείο συγκεντρώσεως διαφόρων αλλοδαπών ..."μεταναστών" και η μόνιμη παρουσία της Αστυνομίας είναι πλέον απολύτως επιβεβλημένη  και πρέπει να ληφθεί άμεσα  σχετική μέριμνα,για την  ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αισθάνονται ανασφάλεια (στη γειτονιά τους, στη πόλη τους και επιτέλους στη Χώρα τους ) και φοβούνται να περάσουν από εκεί για να πάνε στα σπίτια τους!


"ΕΣΤΑΤΟΡΙΟ ΜΠΟΥΛΑΡ", 12τ.μ με εξωτερικα τραπεζοκαθίσματα!!!

 Επίσης η λειτουργία "εστιατορίων"  με τραπεζοκαθίσματα σε ...12 τ.μ αποτελεί αξιοπερίεργο φαινόμενο - σύμφωνα με τις υγειονομικές  κ.λ.π διατάξεις!





 Λίγο πιο κάτω, Μοναστηρίου 89, Άλλο "εστιατόριο" με τίτλο "Μπουγάτσα -Καφές-Μίνι Μάρκετ " Που -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες-σερβίρει κανονικά φαγητό που μαγειρεύει σε εσωτερικό κλειστό χώρο με κρυφή καμινάδα που είναι κρυμμένη πίσω από θυρίδα κλιματιστικού του, επί της οδού Μοναστηρίου- με αποτέλεσμα να αναδύει δυσοσμία από συγκεκριμένο μπαχαρικό και να ενοχλεί όλη τη περιοχή.


Τα τραπεζοκαθίσματα και εδώ κανονικά !!!

Οι εμπλεκόμενες Αρχές τι κάνουν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις;

Ποιος τους εμποδίζει να κάνουν το καθήκον τους;

reporter