16.9.21

Μουσουλμανικές μειονότητες

 


ΠΟΥΤΙΝ 

 Η πιο σύντομη ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν:

 ′′ Ζήστε σαν Ρώσοι στη Ρωσία! Κάθε μειοψηφία, ανεξάρτητα από πού προέρχεται, αν θέλει να ζήσει, να εργαστεί και να φάει στη Ρωσία, πρέπει να μιλήσει ρωσικά και να σεβαστεί τους ρωσικούς νόμους 

 Αν προτιμάτε το νόμο της Σαρία και θέλετε να ζήσετε τη ζωή των μουσουλμάνων, σας συμβουλεύουμε να πάτε εκεί που είναι ο νόμος του κράτους. Η Ρωσία δεν χρειάζεται μουσουλμανικές μειονότητες. 

Οι μειοψηφίες χρειάζονται τη Ρωσία και δεν θα σας δώσουμε ειδικά προνόμια ή θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας, όσο δυνατά κι αν φωνάζουν ′′ διακρίσεις ".

 Δεν θα ανεχτούμε καμία περιφρόνηση για τη ρωσική μας κουλτούρα. Καλύτερα να μάθουμε ένα μάθημα αυτοκτονίας ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου, Ολλανδίας, Γερμανίας και Γαλλίας αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος.

 Οι Μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν σύντομα αυτές τις χώρες. Ρωσικός τρόπος ζωής και παράδοσης δεν είναι συμβατά με την έλλειψη πολιτισμού ή την πρωτόγονη γνώση του νόμου της Σαρίας και των Μουσουλμάνων. 

 Όταν το έντιμο νομοθετικό μας σώμα εξετάζει τη δημιουργία νέων νόμων, θα πρέπει πρωτίστως να έχει τα συμφέροντα του ρωσικού έθνους, δεδομένου ότι οι μουσουλμανικές μειονότητες δεν είναι Ρώσοι ".