22.7.21

Τέλος το «Φώς στο Τούνελ» στον Αlpha: Μετακόμιση - έκπληξη για την Αγγελική Νικολούλη

Ευτυχώς που άλλαξε σταθμό. Αυτό δεν ήταν "Φως στο Τούνελ"
Ήταν το..."εξπρές του μετα-μεσονυκτίου" ! Έπρεπε για να το δει 
κάποιος, να ξενυχτήσει! Αποτέλεσμα χάρη στη ανοησία του
αρμοδίου, οι περισσότεροι έβλεπαν την αρχή της εκπομπής
και μετά εναγκαλίζοντο τον ...Μορφέα!
Juan


 Η μεγάλη αλλαγή της Νικολούλη.

Άλλαξε σπίτι η Αγγελική Νικολούλη επιβεβαιώνοντας τα spoilers που την ήθελαν να αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη μετά τα 9 χρόνια στον αέρα του Alpha.

 

 Η ίδια η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε το κοινό της στο site της για την μετακόμιση της εκπομπής της στο Mega.

Το «Τούνελ» στο MEGA…

 

Το «Τούνελ» έπειτα από αρκετά χρόνια, αλλάζει στέγη!

Μία νέα, MEGAλη οικογένεια, μας ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και από το φθινόπωρο η εκπομπή θα ανάβει από εκεί τα φώτα της. Από το MEGA.

 Οι άνθρωποι του MEGAλου καναλιού, υποδέχονται εμένα και τους συνεργάτες μου με θέρμη και εκτίμηση και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη.

Το «Τούνελ» για 27 σεζόν, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο του μυστηρίου και της αλήθειας. Από τον Οκτώβρη θα είμαστε και πάλι μαζί μία MEGAλη παρέα στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής.

 

Φέτος η εκπομπή θα προβάλλεται νωρίτερα…

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού:

 

 «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

Η τελευταία εκπομπή ήταν έκτακτη και αφορούσε στον φόνο της Κάρολάιν και τη σύλληψη του πιλότου συζύγου της. 

Από το 1995 ως το 1999 το Φως στο Τούνελ προβλήθηκε από τη συχνότητα του Skai, έπειτα και για δύο χρόνια ως το 2001 μετακόμιε τον Alpha, κατόπιν στο Alter ως το 2011 και από το 2012 ως σήμερα, το Τούνελ προβλήθηκε στον Alpha. 

https://www.msn.com/el-gr/