5.7.21

Η σταθερή υπονόμευση Τσιόδρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πως δια μέσω του φόβου οδηγεί τον πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα


 

Πως οι επιχειρηματίες της εστίασης έκαναν μία σελίδα στο FB η οποία σε 5 μέρες έχει 54.000 ακολούθους που αρνούνται τον διαχωρισμό σε εμβολιασθέντες και μη.

Έχουμε ζητήσει κατ΄επανάληψη να δοθεί στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική αλληλογραφία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα από τα μέσα του 2018 έως σήμερα.

By Him

Όπως ακριβώς έπραξαν οι αμερικανικές αρχές με την δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας του Anthony Fauci μέσα από την οποία αποκαλύφθηκε η συχνή επικοινωνία του καθηγητή (στη διάρκεια της πανδημίας με τον επιχειρηματία Bill Gates-“o οποίος δεν είναι καν γιατρός”, όπως σχολίαζε ο Tucker Carlson στο Foxnews “ώστε να έχει

νόημα η επικοινωνία” αλλά και με τον Peter Daszak της EcoHealth ο οποίος δεν ήταν παρά ο εργολάβος των επικίνδυνων gain of function πειραμάτων από τα οποία σχεδόν το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας εκτιμά ότι προέκυψε ο εργαστηριακός ιός.

Είτε από ατύχημα είτε ηθελημένα στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει τουλάχιστο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ο καθηγητής Τσιόδρας λοιπόν έσπευσε τον Ιανουάριο του 2020 την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει να συνυπογράψει από κοινού με τους D. Paraskevis,E.G.Kostaki,G. Magiorkinis,G. Panayiotakopoulos, μία μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός της Covid-19 ήταν φυσικής προέλευσης!

Η μελέτη του κ. καθηγητή τον αμέσως επόμενο μήνα θα ήταν ανάμεσα στις 8 μελέτες που θα χρησιμοποιούσε ο Peter Daszak για να υποστηρίζει την πληρωμένη παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία του υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού.

Δηλαδή εκείνη την περίοδο πρώτη πρεμούρα του κ. Τσιόδρα ήταν η συγκάλυψη με επιστημονικό μανδύα κάθε πιθανότητας εργαστηριακής προέλευσης του ιού!

Θα ακολουθούσαν στη συνέχεια οι συνειδητά αλλοπρόσαλλες οδηγίες του κ. καθηγητή ο οποίος έχει διαχρονική και διακομματική κάλυψη ως ένας άτυπος μη εκλεγμένος υπερ-πρωθυπουργός των εργαστηριακών ιων και των πανδημιών.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος ο κ. Τσιόδρας (ο οποίος έχει δεχθεί και τα δημόσια εγκωμιαστικά σχόλια του κ. Ξανθού και λοιπών Συριζαίων) μετράει πάνω από 12.000 Έλληνες νεκρούς, εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις και οικογένειες, μία σμπαραλιασμένη οικονομία. Ο ίδιος και η ομάδα με τα τεκνοτσικό του τρόμου φροντίζουν κάθε τόσο να τρομοκρατούν τους πολίτες ώστε ο φόβος να λειτουργεί ως ανασταλτικό της σκέψης και της εξαγωγής λογικών συμπερασμάτων. Όμως δεν σταματάει εδώ η αποστολή του κ. Τσιόδρα.

Η ολοκλήρωση της αποστολής του είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσιόδρας μεθοδικά και με τη χρήση του φόβου της εργαστηριακής πανδημίας (ακόμη και απέναντι στον πρωθυπουργό που έκανε το λάθος να τον υποδέχεται στο Μέγαρο Μαξίμου) αυτό που πέτυχε είναι να δημιουργήσει δύο κύματα αγανακτισμένων εκεί έξω στην κοινωνία τα οποία είναι σε κατάσταση κουφόβρασης. Το ένα κύμα είναι η οργή και η θλίψη του κόσμου από τους πάρα πολλούς νεκρούς εξαιτίας των παρενεργειών από τα εμβόλια. Οι νεκροί δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι άνθρωποι με όνομα, επώνυμο, συγγενείς και φίλους που έχουν αφήσει πίσω επειδή εμπιστεύθηκαν τον καθηγητή Τσιόδρα και τους ομοίους του.

Συνωμοσία είναι κ. Τσιόδρα να μιλάμε για Επιχείρηση Ελευθερίας την ώρα που από τον Ιανουάριο του 2020 έχετε επιχειρήσει να συγκαλύψετε κάθε έννοια φυσικής προέλευσης του ιού. Και ξέρετε γιατί κ. Τσιόδρα;

Γιατί στη περίπτωση που ο ιός είναι εργαστηριακός- όπως πλέον η πλειοψηφία της παγκόσμιας κοινότητας πιστεύει -μιλάμε για συγκάλυψη εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας είτε πρόκειται για ατύχημα είτε για ηθελημένη απελευθέρωση του ιού. Σ΄αυτή τη περίπτωση δεν μπορείτε κ. Τσιόδρα να μιλάτε για επιχείρηση Ελευθερίας γιατί ακόμη κι εάν εμβολιαστούν 7 δις κάτοικοι του πλανήτη ένα νέο εργαστηριακό “ατύχημα” θα προκαλέσει την επόμενη πανδημία και τελειωμό δεν έχει. Πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο. Για επιχείρηση αιχμαλωσίας και τρομοκράτησης μέσω του ιού.

Αιχμαλωσίας των πολιτών αλλά και των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνώντων γιατί κι αυτούς συνειδητά τρομοκρατήσατε κ. Τσιόδρα.

Σαν επιστήμονας λοιπόν κ. Τσιόδρα θα γνωρίζετε ότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της επιστήμης είναι η αμφισβήτηση και η έρευνα. Εσείς επιλέξατε όμως το ρόλο του πάστορα στη προκειμένη περίπτωση-δηλαδή του πίστευε και μη ερεύνα. Έτσι σε μια φτηνιάρικη μελέτη επιπέδου Κατμαν και υποδεέστερη από τους στίχοι του ποιητή Νίκου Καρβέλα για τα εσώρουχα από τη Καλλιθέα όσο πιο φτηνιάρικα τόσο πιο ωραία παρουσιάσατε στην επιστημονική κοινότητα τη σιγουριά σας για τη φυσική προέλευση του ιού. Ασθμαίνοντας.

Κε Τσιόδρα έχουμε χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα από την πανδημία. Έχουμε νεκρούς από τις παρενέργειες των εμβολίων. Κι έχουμε κι εσάς να εμφανίζεστε από τον Ιανουάριο του 2020 να έχετε γνώση ότι πρόκειται για πανδημία μια και σπεύδατε να συγκαλύψετε τη προέλευσή της ενώ η κυβέρνηση να εμφανίζεται μόλις τον Μάρτιο (δύο μήνες αργότερα) να αντιδρά με το πρώτο lockdown. Εσείς όμως κ. Τσιόδρα με κάποιο μαγικό τρόπο επανήλθατε στη ζωή μας ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν

Πρόσφατες έρευνες εξειδικευμένων επιστημόνων όπως ο Nicholas Wade υποστηρίζουν ότι και ο ιός του διακομματικού σκανδάλου των 16 εκατ. εμβολίων ήταν εργαστηριακής προέλευσης.

Αγαπητέ κ. Τσιόδρα πλησιάζετε στην ολοκλήρωση της αποστολής σας που δεν είναι άλλη από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ παγιδεύοντας τον καλύτερο πρωθυπουργό που είχε η χώρα στη λήψη των επικίνδυνα ηλιθίων και ανοήτων μέτρων που θα ισχύσουν από αύριο Δευτέρα.

Ανόητα γιατί ο συγχρωτισμός πολλών εμβολιασθέντων σε χώρους όπως η εστίαση ενέχει κινδύνους για εκτόξευση των κρουσμάτων όπως έχει παρατηρηθεί σε γηροκομεία, νοσοκομεία, οίκους μαζικής εστίασης όπου πλήρως εμβολιασθέντες τρόφιμοι κατέληξαν εκ νέου θετικοί στον ιό και κάποιοι από αυτούς έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Πέρα από τη  καταφανώς λανθασμένη επιστημονικά εισήγηση (δεν είναι η πρώτη σας αλλά έχουν υπάρξει πάμπολλες στη συνειδητή προσπάθειά σας να εξαναγκάσετε τον πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση με τους καφενόβιους λαικιστές δημαγωγούς του Σύριζα και φυσικά με τον κ. Τσίπρα) υπάρχει πλέον και οργισμένη μαζική αντίδραση από τους επιχειρηματίες της εστίασης με αποτέλεσμα μέσα σε μόλις 5 μέρες η σελίδα Μαγαζιά χωρίς Μπόλι να έχει 54.000 μέλη στο FB.

Eσείς και κάποιοι ανόητοι υπουργοί το προκάλεσαν όλο αυτό κ. Τσιόδρα. Και καλά εσείς είναι πλέον δεδομένο ότι έχετε τους λόγους σας.

Οι οξυδερκείς υπουργοί δεν βλέπουν τη παγίδα που τους έχετε στήσει;

Είναι τόσο μακριά νυχτωμένοι από τη κοινωνία αλλά και από τις παγκόσμιες εξελίξεις-αυτές που πραγματικά συμβαίνουν και όχι τις “επιθυμητές”;

https://kourdistoportocali.com/