1.7.21

Κινέζος δισεκατομμυριούχος: Το Πεκίνο είναι έτοιμο να απελευθερώσει νέα μετάλλαξη

 

Εάν συμβεί και  επαληθευθεί αυτό, θα πρέπει να αποτελέσει αιτία πολέμου.
JuanΤέλος καλοκαιριού ή αρχές φθινοπώρου

Υπάρχει μια νέα μετάλλαξη του κινεζικού ιού που είναι έτοιμο το Πεκίνο να απελευθερώσει με στόχο τη Δύση; Η απάντηση είναι «ναι», τουλάχιστον σύμφωνα με τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Miles Guo.

Σε πρόσφατη εκπομπή στο truenews.com o Guo ισχυρίστηκε ότι επίκειται «επίθεση» στις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποίο θα είναι και το «τελειωτικό κτύπημα».

«Βάσει στην αληθινής ιστορίας και του πολιτισμού του κινεζικού λαού, δίνουμε το μήνυμα ότι είμαστε όλοι άνθρωποι», είπε Guo, εννοώντας ότι ο πραγματικός εχθρός δεν είναι ο κινεζικός λαός αλλά το ΚΚ της Κίνας....

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε εχθροί της Δύσης. Ο κινεζικός λαός δεν έχουν ούτε πρόκειται να εισβάλλουν για να καταλάβουν ξένα εδάφη, άλλες χώρες δυτικές χώρες. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ», είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως τα νήματα στην Κίνα κινούν περί τις 200 οικογένειες οι οποίες ανήκουν στο ΚΚΚ.

«Αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι για την διάπραξη εγκλημάτων κατά της Δύσης και την κατάληψη των φυσικών της πόρων Αυτές οι οικογένειες της κινεζικής ελίτ απελευθέρωσαν τον ιό», ε’ίπε για να συνεχίσει:

"Τώρα, σήμερα το πιο κρίσιμο είναι αυτό που θα σας πω από πληροφορίες που λαμβάνουμε από την Κίνα: Πρώτα ότι το ΚΚΚ θα επιχειρήσει προς το τέλος του καλοκαιριού ή τις αρχές φθινοπώρου να απελευθερώσει μια νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού."

Ο ίδιος επιμένει πως αυτό θα γίνει αφού πρώτα η Κίνα θα έχει προκαλέσει ένα σοβαρό επεισόδιο με την Ταιβάν για αντιπερισπασμό. Στη συνέχεια θα απελευθερώσει το νέο ιό στις ΗΠΑ.

Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος είχε εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό και στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού δίνοντας πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε ενώ έχει παρουσιαστεί σε πολλές εκπομπές όπως το “Bannon WarRoom”

"Aυτή τη φορά η νέα μετάλλαξη θα είναι πολύ πιο θανατηφόρα από τις προηγούμενες. Έχουμε πληροφορίες ότι το ΚΚΚ  γνωρίζει ;oτι ο νέος ιός θα προκαλέσει εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι αποφασισμένο να προχωρήσει.", κατέληξε.