8.6.21

Taharrush Gamea: Ιδού τι συνέβη με τους Πακιστανούς επίδοξους βιαστές…

 

Πάνε γυρεύοντας να μάθουν το Greek Gamea , κλωτσοπεταξέα και ξεβρομέα...!
Να πάνε στη πατρίδα τους μαζί με αυτούς που τους υποστηρίζουν και που
ενδιαφέρονται για την εποίκηση της Ελλάδος. Δεν θα τους περάσει.
Juan

Το Taharrush Gamea δεν είναι “παιχνίδι” όπως υποστηρίζουν ορισμένοι μουσουλμάνοι. Στα αραβικά, Taharrush σημαίνει “παρενόχληση” και Gamea σημαίνει “μάζα” ή “ομάδα”. Taharrush gameâ είναι η συντονισμένη σεξουαλική επίθεση σε ένα κορίτσι ή μια γυναίκα “ἄπιστη” από πλήθος μουσουλμάνων ανδρών.

Πώς συντονίζεται το Taharrush Gamea; Μια ομάδα μουσουλμάνων ανδρών στοχεύει μια (μη μουσουλμάνα) γυναίκα μέσα στο πλήθος και την περικυκλώνει.

Μερικές φορές τραγουδά, χορεύει ή και ψάλλει και απωθεί τους συνοδούς της, αν υπάρχουν, έξω από τον κύκλο. Η γυναίκα αιφνιδιάζεται και αρχικά σκέφτεται ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν απλώς να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της, μέχρις ότου ο κύκλος κλείσει γύρω της.

Σε αυτό το σημείο περισσότεροι μουσουλμάνοι άνδρες ενώνονται για να σχηματίσουν τρία στρώματα που καθιστούν τον κύκλο ουσιαστικά αδιαπέραστο.

Τότε εκείνοι στο εσωτερικό στρώμα αφαιρούν ή σκίζουν τα ρούχα της γυναίκας, που πλέον δέχεται την σεξουαλική επίθεση που καταλήγει στον βιασμό της,ενώ αυτοί στο δεύτερο στρώμα αφού παρακολουθήσουν την επίθεση λαμβάνουν μέρος στον ομαδικό πλέον βιασμό.

Εκείνοι δε στο τρίτο εξωτερικό στρώμα, που είναι πιο μακριά, αποθαρρύνουν ή αποτρέπουν τους ενδεχόμενους διασώστες, λέγοντας τους ότι βοηθούν μόνο μια γυναίκα που έχει ανάγκη.

Οι μουσουλμάνοι άνδρες που διαπράττουν το Taharrush Gamea δεν είναι όλοι γνωστοί μεταξύ τους, αλλά όλοι αναγνωρίζουν Taharrush gamea. Το Taharrush Gamea υπέστη η Lara Logan, τότε δημοσιογράφος με την CBS News, στην Αίγυπτο το 2011!

Πως αντιμετωπίζεται το Taharrush Gamea; Τα κορίτσια και οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη μουσουλμάνων ανδρών καθώς και να είναι μόνες με μουσουλμάνους άντρες γενικότερα.

Σχεδόν το 100% των σεξουαλικών αδικημάτων που διαπράττονται από ξένους στη νορβηγική πρωτεύουσα του Όσλο για το 2016 διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους άνδρες κατά Νορβηγίδων κοριτσιών και γυναικών. Το Ισλάμ δέχεται τη βία κατά των γυναικών, οι οποίες θεωρούνται σεξουαλική ιδιοκτησία των ανδρών!

Οι μη μουσουλμάνοι άνδρες στο πλήθος πρέπει να αναγνωρίσουν το Taharrush Gamea αμέσως μόλις αρχίσει να σχηματίζεται και αμέσως να επέμβουν για να διασώσουν τη γυναίκα πριν κλείσει ο κύκλος.

Δυστυχώς οι πολιτικές των “ανοιχτών” συνόρων και η πολυπολιτισμικότητα που προωθείται ως νέα τάξη πραγμάτων έχει αποδειχθεί μάστιγα κατά των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟ “ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΘΙΜΟ” ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΊ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ

https://www.defence-point.gr/