23.6.21

Τα βρόμικα σχέδια του Ζάεφ: Πού το πάει ο Σκοπιανός



 Πήραν φόρα οι χωριάτες και μας ανέβηκαν στο σβέρκο. Αυτό ισχύει για τους Σκοπιανούς, οι οποίοι από το πολύ κανάκεμα των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν ξεφύγει και έπαθαν μικρομεγαλισμό. Νοθεύοντας την ιστορία και υφαρπάζοντας από τις ανίκανες ηγεσίες μας, τα σύμβολά μας και την ονομασία της Μακεδονίας, τα οποία δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν, τώρα άρχισαν από πάνω και τα κακόγουστα αστεία.

Παραβιάζουν κάθε όρο της σύμβασης που συνυπογράψαμε και όταν τους εγκαλούμε να επανέλθουν στην τάξη, εμφανίζεται ο Ζόραν Ζάεφ και μας πουλάει παραμύθι, ότι θα διορθώσει τα πράγματα κι αμέσως την επομένη ο ίδιος, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλεί τα Σκόπια σκέτο «Μακεδονία». Ούτε Μακεδονία με ολίγη, ούτε Μακεδονία παρά κάτι, ούτε Νότια, ούτε Βόρεια. Μακεδονία, νέτα σκέτα την αποκαλούν όλοι μαζί και σ’ όποιον αρέσει.

Εξάλλου, ο θείος Σαμ προστατεύει το συγκεκριμένο κράτος και θέλει πάση θυσία να του εξασφαλίσει μια ιστορία. Έτσι κι αλλιώς και στην Αμερική, μαθημένοι είναι από τέτοια σενάρια διαπλοκής. Όπου δεν τους κάλυπτε η ιστορία, εφηύραν κάποια για να καλύψουν τις ανάγκες τους κι έφτιαχναν εχθρούς και φίλους σε μια στιγμή. 

Το ίδιο κάνουν και με τα Σκόπια. Η δουλειά τους να γίνεται,που δεν είναι άλλη από τη διατήρηση στην περιοχή των μεγαλύτερων στρατιωτικών βάσεων που διατηρούν οι ΗΠΑ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πού να σηκώσουν ανάστημα οι δικοί μας πολιτικοί και να φέρουν αντίρρηση στο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ξεκαθάρισε, πως όποιος τα βάλει με τα Σκόπια, θα έχει να κάνει μαζί του.

Μετά κι απ’ το show του Ζάεφ στα γήπεδα του Euro 2020, εμφανίστηκε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», σύμφωνα με το οποίο τα Σκόπια ζητούν να μην αναφέρουμε ξανά τον Μέγα Αλέξανδρο «Έλληνα Βασιλιά» και όπου υπάρχει γραμμένο κάτι τέτοιο στα σχολικά βιβλία, να το διαγράψουμε. 

Πήραν φόρα οι αμόρφωτοι και απολίτιστοι Σλάβοι και θα μας αλλάξουν ακόμα και την ιστορία μας, για να ικανοποιήσουν τις μακρινές τους βλέψεις, οι οποίες είναι, στο μέλλον να διεκδικήσουν την κάθοδό τους προς τη θάλασσα του Θερμαϊκού.

Μη φανταστεί κανείς πως είναι τόσο αθώα όλα αυτά που κάνουν και τα δει ως χαριτωμένα πείσματα κάποιων ανύπαρκτων που ξαφνικά αποκτούν ταυτότητα.

Πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχει κάποιο ακόμα πιο βρόμικο σχέδιο και σίγουρα υπάρχει και καθοδηγητής.

Γι’ αυτό, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά και όλες μας τις αισθήσεις σε εγρήγορση.

Οι καιροί ου μενετοί.

https://www.pontosnews.gr/