22.6.21

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση Δογιάκη: Βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος συνιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα εντοπίσθηκε νεκρός μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής - Είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του


Με τον πιο τραγικό τρόπο εξελίχθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, αφού πριν από λίγη ώρα εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή Αϊ Γιάννης, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες. Στο σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο του. Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.

Είχε πάει σε γάμο την Κυριακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 53χρονος πήγε σε γάμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με φίλους του, ενδεχομένως και με υπαλλήλους της ταβέρνας του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. ο επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι τον είδαν το πρωί της Δευτέρας. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.



Σύμφωνα με υπάλληλο της ταβέρνας η οποία είναι επιφορτισμένη με την φροντίδα της μητέρας του, στις 00:44 ξημερώματα Δευτέρας ο Σταύρος Λογιάκης, της έστειλε sms για να την ρωτήσει αν η μητέρα του έχει λάβει την φαρμακευτική της αγωγή. Ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί μου, λέει η υπάλληλος.

«Ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία εβδομάδα»


Πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο διότι ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την φυσική και σωματική του κατάσταση». Ωστόσο ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίσει τους λόγους που απασχολούσαν τον επιχειρηματία. «Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι η συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την εξαφάνισή του. Ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα καφέ σύντομα, σκεφτόταν να κατέβει στη Μύκονο για διακοπές, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτή η αιφνίδια εξέλιξη δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Την Κυριακή ήταν να πάει σε ένα γάμο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη όρεξη όπως μου είπε».

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης του Σταύρου Δογιάκη στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.



Ο επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός, ήταν - μαζί με τον αδελφό του - ιδιοκτήτης της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα και λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του.

Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.