15.6.21

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ !




Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΥΠΕΡ ΛΥΣΗΣ ΔΔΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ».

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. 


Τα τρεχάματα εδώ και εκεί, του Προέδρου Αναστασιάδη, του Υπουργού Εξωτερικών, του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών της Ελλάδος έχουν εξασφαλίσει μια ηχηρή υποστήριξη  στη λύση ΔΔΟ. Τίποτε άλλο. Το ακούμε σε τριμερείς, τετραμερείς Διασκέψεις, σε διαδοχικές Κρατικές Διασκέψεις με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς  και τις 7 Μεσογειακές χώρες. Το ακούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ακούμε από την Αμερικανική Κυβέρνηση, το ακούμε από το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.  Θριαμβολογούν οι Ηγέτες μας για τη «Διεθνή» αυτή υποστήριξη στην ΔΔΟ και την τάχατες απόρριψη της Τουρκικής λύσης για 2 Κράτη. 

Μα μήπως η ΔΔΟ δεν είναι το «μωρό» της Τουρκίας και των Βρετανών το οποίο υιοθετήθηκε από όλους τους άλλους συνοδοιπόρους  στο έγκλημα ;  Μήπως δεν είναι δύο τα Κράτη για τα οποία γίνεται ο παράλογος Δικοινοτικός διάλογος;

Μα μήπως όλοι αυτοί οι υποστηρικτές της λύσης ΔΔΟ δεν είναι αυτοί που συνέβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που να δικαιολογούν την Τουρκική εισβολή  και η οποία έγινε με δικό τους εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποστήριξη, για να δημιουργηθούν επί του εδάφους της Κύπρου, οι συνθήκες ,ώστε  να γίνεται λόγος για ΔΔΟ;


Λοιπόν όλοι αυτοί δεν έχουν κανένα λόγο να μην υποστηρίζουν για λύση του Κυπριακού τη ΔΔΟ που είναι το τερατάκι του κλειστού κυκλώματος  σατανικών συμφερόντων τους. Η υποστήριξή τους στη λύση ΔΔΟ αποτελεί Δούρειο Ίππο «άλωσης» του Λαού μας.


Από την άλλη, ο δικός μας Πρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών , όπως και ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, από πού ως πού να θριαμβολογούν και να πανηγυρίζουν γι΄αυτήν την υποστήριξη που προσφέρεται στην Τουρκική λύση της ΔΔΟ;  Σίγουρα, οι Κυβερνήσεις μας,  δεν αποτελούσαν μέρος του αρχικού σχεδιασμού της συνωμοσίας αλλά, σίγουρα έχουν υιοθετήσει τη ΔΔΟ που είναι το προϊόν της συνωμοσίας εκείνης και με πάθος προσπαθούν να μας την φορτώσουν. Είναι σαν ένα γονιό που σπρώχνει το παιδί του να αυτοκτονήσει. Πως  είναι δυνατό αυτή να είναι η αντιμετώπιση της Τουρκικής εισβολής και κατοχής;


Μάλιστα μέσα στο παραλήρημα της θριαμβολογίας τους, μας σερβίρουν και το ψέμα, τον ανήθικο  εμπαιγμό ότι αυτή η Τουρκική λύση ΔΔΟ στην οποία πίνουν νερό, θα είναι Ευρωπαϊκή λύση, ότι θα είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο, θα μας κατοχυρώνει τα Ανθρώπινά μας Δικαιώματα  και θα ικανοποιεί όλους τους κατοίκους της Κύπρου. Τίποτε από αυτά δεν θα ισχύουν με τη λύση ΔΔΟ η οποία χτίζεται  πάνω στα δεδομένα της στρατιωτικής εισβολής και κατοχής του 1974. Είναι γνωστά να μην τα επαναλάβουμε. Σερβίρουν αυτό το ψέμα, για να κοιμίζεται ο Λαός,  ενώ τα τετελεσμένα εδραιώνονται μέχρι να ωριμάσει  η στιγμή να επιτεθούν στο Λαό με σοβαρές κινδυνολογίες και να μας κλέψουν και την τελική μας έγκριση. Να μας εκβιάσουν , να μας γελάσουν,  να νομιμοποιήσουμε το έγκλημα  που διαπράχτηκε  σε βάρος μας το 1974 και τα κατά συρροή συνεχιζόμενα εγκλήματα της τελευταίας 47ετίας, ξεπουλώντας τα κατεχόμενα στην Τουρκία και τα ξένα συμφέροντα και υποθηκεύοντας στους ίδιους, το μέλλον ολόκληρης της Κύπρου, με τον Κυπριακό Ελληνισμό, Ιστορία και Πολιτισμό να παίρνουν ημερομηνία λήξης.

Με τη Διπλωματική τους αυτή δραστηριότητα οι Ηγέτες του Ελληνισμού , υπηρετώντας πιστά τα  εχθρικά προς τον Ελληνισμό συμφέροντά των ξένων νονών και υποστηρικτών της λύσης ΔΔΟ, συμβάλουν στο στήσιμο ενός Δούρειου Ίππου για την Κύπρο και το Λαό της, με στόχο τη συνθηκολόγησή μας.


ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ  ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ  ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ, είτε το καταλάβουν είτε όχι, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ   ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΞΕΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.


Η  ΔΔΟ δεν είναι επιλογή του Λαού. Ο Λαός μίλησε για τη λύση ΔΔΟ το 2004 και παρόλο ότι είπε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ σε αυτή τη λύση, η βούλησή του ποδοπατήθηκε από τους ίδιους τους Ηγέτες του, τους οποίους δυστυχώς ο ίδιος ο Λαός εκλέγει στα αξιώματα του Κράτους.


Η λαϊκή βούληση φωνάζει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Μάλιστα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ που να σημαίνει: 

  • αποχώρηση όλων των Τουρκικών στρατευμάτων και αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, 

  • απομάκρυνση όλων των Τούρκων και Ευρωπαίων Εποίκων χωρίς όρους και περιορισμούς και  αποκατάσταση του δημογραφικού χαρακτήρα της Κύπρου σε αυτό που ήταν πριν το 1974

  • αποκατάσταση της κυριαρχίας και άσκηση εξουσίας και κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Κυπριακής Κυβέρνησης πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο

  • αποκατάσταση των παραβιασμένων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με επιστροφή και επανεγκατάσταση όλων των εκτοπισθέντων και προσφύγων νόμιμων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας στα σπίτια και τις περιουσίες τους. 


Δηλαδή: απελευθέρωση σημαίνει, σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ,  αποκατάσταση του Διεθνούς Δικαίου που παραβιάστηκε στην Κύπρο το 1974  και ΟΧΙ με παραχώρηση των κατεχομένων εδαφών μας στον κατακτητή για να λειτουργήσει εκεί συνεταιρικό Κράτος, να νομιμοποιηθεί η διαίρεση και να «επανενώσουμε» τάχα δύο Κράτη σε ένα τεχνητό και παραφύσιν νέο Κράτος, υπό την κηδεμονία της Άγκυρας, το οποίο να αποκαλείται ΔΔΟ.


ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.



Για το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια


Ιωάννης Σιεκέρσαββας

          Πρόεδρος