22.6.21

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο άνδρας που βίασε την καθαρίστρια

 


Χειροπέδες πέρασαν πριν λίγο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον 35χρονο Βούλγαρο που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο άνδρας συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και της ΟΠΚΕ.

Χθες η γυναίκα έδωσε κατάθεση στις Αρχές περιγράφοντας μέσα από το νοσοκομείο το φρικτό συμβάν, εξηγώντας πως δούλευε χρόνια σε αυτή την πολυκατοικία, αλλά δεν γνώριζε τον δράστη. 

«Δουλεύω καθαρίστρια τρία χρόνια στην πολυκατοικία», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο.

Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια στον λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιο του και με βίασε… Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές... Δεν έβαλε προφυλακτικό». 

Στη συνέχεια περιέγραψε πως κατάφερε να διαφύγει, όταν ο δράστης την άφησε μόνη: «Κάποια στιγμή, γύρω στις 5 το απόγευμα, αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν ένα κλειδί. Εγώ την άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο». 

Η 50χρονη εξήγησε πως δεν γνωρίζει τον 35χρονο δράστη. «Τον άνδρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε… Θέλω να τιμωρηθεί».

https://www.zougla.gr/