24.6.21

Ομαδικός βιασμός 25χρονης: Ποινική δίωξη σε βάρος τριών αλλοδαπών

Τα ξενόφερτα κτήνη  νομίζουν ότι βρίσκονται στη πατρίδα τους! Εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με τα ανοήτως ισχύοντα στη χώρας μας, κρύβουν τα πρόσωπά τους, για να μη τα...προσβάλουν, ενώ θα βοηθούσε η δημοσιοποίηση αυτών στην διαλεύκανση παρομοίων "δραστηριοτήτων" τους.
Αυτό ισχύει και για άλλες περιπτώσεις κακοποιών.
Juan

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος των τριών αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα για τον βιασμό 25χρονης γυναίκας, η οποία μάλιστα βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ξημερώματα Τετάρτης οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν την κοπέλα, την έβαλαν σε ταξί και στη συνέχεια την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν.

Η κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί να συλλάβουν τρεις από τους τέσσερις βιαστές της.

Παράλληλα, ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τέταρτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.

https://www.ertnews.gr/