20.5.21

Η Χαμάς χτύπησε ισραηλινό στρατιωτικό λεωφορείο!



 Kαμία αποκλιμάκωση δεν επιθυμεί η Χαμάς, η οποία με εντολή Ερντογάν, συνεχίζει να χτυπάει το Ισραήλ. Πριν από λίγο, οι Ταξιαρχίες της Χαμάς Ιζαντίν Αλ-Κασάμ, χτύπησαν ένα λεωφορείο που μετέφερε ισραηλινούς στρατιώτες βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.Το IDF ανέφερε ότι το λεωφορείο ήταν άδειο και ένας στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσματα.

 
Ταυτόχρονα, ο ισραηλινός στρατός, έχει δώσει οδηγίες σε όλους τους κατοίκους που μένουν στο Netiv Haasara, να παραμείνουν στα καταφύγια.    


Kαταστρέφονται τα τούνελ της Χαμάς 

Το Ισραήλ έχει μέχρι στιγμής καταστρέψει πάνω από 100 χιλιόμετρα από το δίκτυο των τούνελ της Χαμάς, το οποίο αποκαλείται «Μετρό», με συνεχείς βομβαρδισμούς από τα ισραηλινά μαχητικά. 

 
Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι τα κατέστρεψε σε πέντε ημέρες! ''Το "Μετρό" ξεκίνησε με το σκάψιμο σε μεγάλο βάθος κάτω από το έδαφος και χρησιμοποιήθηκε ως κρυψώνα για τις επιχειρήσεις της Χαμάς μετά την εκτόξευση ρουκετών'', αναφέρει ανακοίνωση του IDF. 

Kαταστρέφονται τα τούνελ της Χαμάς Το Ισραήλ έχει μέχρι στιγμής καταστρέψει πάνω από 100 χιλιόμετρα από το δίκτυο των τούνελ της Χαμάς, το οποίο αποκαλείται «Μετρό», με συνεχείς βομβαρδισμούς από τα ισραηλινά μαχητικά. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι τα κατέστρεψε σε πέντε ημέρες! ''Το "Μετρό" ξεκίνησε με το σκάψιμο σε μεγάλο βάθος κάτω από το έδαφος και χρησιμοποιήθηκε ως κρυψώνα για τις επιχειρήσεις της Χαμάς μετά την εκτόξευση ρουκετών'', αναφέρει ανακοίνωση του IDF.
''Το πολύπλοκο αυτό σύστημα έδωσε τη δυνατότητα σε στρατιωτική εκπαίδευση, κινητικότητα, και στην ικανότητα να εκτελούν στρατιωτικές επιχειρήσεις χωρίς να εκτίθενται καθώς επίσης και να αποθηκεύουν εξοπλισμό'' προσθέτει.