24.5.21

Έψαχνε «καταφύγιο» ακόμη και στην Ελλάδα ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, αλλά…

Ακόμη και στην Ελλάδα σκέφτονταν ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ να διαφύγει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο τελευταίο 7ο βίντεο που κυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου, προκειμένου να βρει καταφύγιο, αλλά το απέρριψε για να μην κατηγορηθεί ως προδότης, έχοντας συμμαχήσει με τον μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκίας.

«Αν πάω στη Γερμανία, θα πουν “είναι ο Τζαν Ντουντάρ εκεί και συμφώνησε μαζί του”.

Αν πάω στην Αμερική, θα πουν ότι “είναι εκεί ο Φετουλάχ Γκιουλέν και συμφώνησε μαζί του”. Βρε ακόμη κι στο Ισραήλ να πάω, “να είδες ακόμη κι οι Εβραίοι τον υποστηρίζουν” θα πουν. Αν πηγαίναμε στην Ελλάδα “να τον είδες; Πήγε στον ιστορικό εχθρό”, θα έλεγαν. Υπάρχει καμία χώρα για να πάω; Πού πρέπει να πάω;», είναι τα λόγια του.

Ο Σεντάτ Πεκέρ φέρεται να αναζητά νέο καταφύγιο σε ξένη χώρα, προκειμένου να μην συλληφθεί από την Τουρκία. Υποστήριξε ότι έχει ήδη πάει στην Αλβανία, στο Μαυροβούνιο και στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά τα κράτη αυτά τον απέλασαν έπειτα από πιέσεις της τουρκικής κυβέρνησης. Για το λόγο αυτό, προσπαθεί τώρα πάλι να βρει μία άλλη χώρα.

Πληροφορίες για δολοφονία Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ επίσης, καταγγέλλει ότι τα κατεχόμενα έχουν καταστεί κέντρο ξεπλύματος χρήματος και παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και τζόγου. Εξηγεί μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια τις παρανομίες αλλά και πώς και γιατί δολοφονήθηκε άδικα ο Τ/Κ δημοσιογράφος, Κουτλού Ανταλί.

«Τώρα… πώς κυκλοφορεί το χρήμα… Κύπρος. Χαλίλ Φαλιαλί. Όλη η κίνηση του χρήματος από εδώ γίνεται, αδέλφια. Ο Χαλίλ Φαλιαλί, ο άνθρωπος που δεν είχε τίποτα πριν από 20 χρόνια είναι ο ιδιοκτήτης της Κύπρου. Για παράδειγμα, καυχιόμαστε ότι πήγαμε στην Κύπρο και συλλάβαμε 50 γκιουλενιστές. 500 καλύτερα να συλλάβουμε.

Ο σημερινός πρόεδρος της Κύπρου (σ.σ. ψευδοκράτους) είναι ένας πολύ καλός τύπος. Πραγματικά, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω αν είναι μέρος της οργάνωσης. Η οργάνωση που ιδρύθηκε τώρα, είχε αρχίσει να συστήνεται από παλιά. Η δουλειά έγινε για να καταστεί (το ψευδοκράτος) κέντρο ναρκωτικών και τζόγου.

Όταν ο Ερκάν Γιλιντιρίμ (γιος του τέως πρωθυπουργού) πηγαίνει στην Κύπρο, μένει ή στο ξενοδοχείο του Χαλίλ Φαλιαλί ή σε κάποια ξενοδοχεία που δεν είναι δικά του αλλά είναι τα καζίνο… φιλοξενούμενος πάντα του Χαλίλ Φαϊλαλί».

Στη συνέχεια ο Σεντάτ Πεκέρ κατηγορεί –εμμέσως, χωρίς να αναφέρει το όνομά του- τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Μεχμέτ Αγάρ, ότι του ζήτησε να σκοτώσει τον Τ/Κ δημοσιογράφο, Κουτλού Ανταλί, επειδή ο Ανταλί ήθελε να πουλήσει την Κύπρο στους Ελληνοκύπριους.

«Με ρώτησε αν υπάρχει ένας άνθρωπος στην Κύπρο. ‘Ναι, αδερφέ’, του είπα. Αυτός μου είπε ότι (ο Ανταλί) ήθελε να πουλήσει την Κύπρο στους Ε/Κ. Ήμασταν μικροί, πιτσιρίκια ακόμα. Μας φόρτωσαν (με εθνικισμό). Μου είπε ότι θα μου έδινε δύο επαγγελματίες. Εγώ του είπα ‘αδελφέ, θα σου δώσω τον δικό μου αδελφό’. Του είπα για τον Αττίλα Πεκέρ. Του είπα είναι καλύτερος. Είναι ειδικός. Στους δρόμους μεγάλωσε».

Σύμφωνα με τον Τούρκο αρχι-μαφιόζο «είχαμε πει ότι θα μιλήσουμε για τη δολοφονία του Κουτλού Ανταλί το 1996. Ήταν για λόγους τιμής. Εμείς τότε ήμασταν όλοι μαζί, με τον Μεχμέτ Αγάρ και τον Κορκούτ Εκέν. Το δωμάτιο του αδελφού Κορκούτ Εκέν ήταν δίπλα στο δωμάτιο του Μεχμέτ Αγάρ. Ακούστε καλά εδώ, πολύ καλά…Είμασταν νέοι, πατριώτες, μπορεί να βοηθούσαν το ΡΚΚ αλλά κατεύθυναν τους επιχειρηματίες τους σε μένα, θα τα πω κι αυτά όταν έρθει η ώρα».

«Μας πουλούσαν πατριωτισμό για να σκοτώνουμε αθώους»

Στη συνέχεια όμως ο αρχι-μαφιόζος υποστηρίζει ότι τελικά το έγκλημα δεν το έκανε ο αδελφός του, αλλά ένας συνεργάτης του Μεχμέτ Αγάρ, ο Κορκούτ Εκέν, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τους «πουλούσαν ψεύτικο εθνικισμό» για να σκοτώνουν αντιφρονούντες.

«Ο Κορκούτ Εκέν κι ο Αττίλα είχαν πάει πόσες μέρες (στην Κύπρο), αλλά σας το ορκίζομαι στον παντοδύναμο Αλάχ, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Ο άνθρωπος αυτός (ο Τ/Κ δημοσιογράφος) ήταν τίμιος. Δεν θα πούλαγε τη χώρα του στους Έλληνες. Αυτό κάνουν. Ντοπάρουν τον κόσμο με ψευτο-πατριωτισμούς. Ορκίζομαι στον Αλλάχ!

Μετά από 3-4 μέρες επέστρεψαν καθώς η προσπάθειά τους απέτυχε. Μιλήσαμε με τον αδελφό Κορκούτ και είπε ‘θα πάμε ξανά’. Μετά μια άλλη ομάδα τον σκότωσε εκεί. Συναντηθήκαμε με τον αδελφό Κορκούτ και μου είπε ‘τελείωσε’.

Ο Αττίλα Πεκέρ είχε κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου και ανάρρωνε στο σπίτι. Είναι ειλικρινής άνθρωπος. Ο αδελφός μου δεν φοβάται, θα το έλεγε, αν τον σκοτώναμε. Θα το έλεγα κι εγώ αν τον σκοτώναμε. Τώρα θα πουν ‘γιατί δεν το είπες’; Βρε τί να πω; Λέτε όλα όσα βλέπετε εσείς; Όλοι ίδιοι είμαστε», λέει στο βίντεο ο Σεντάτ Πέρκερ. 

https://lapolitica.gr/

____________

Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Μιχάλη Τσολάκη