25.5.21

..."Ρομά" ξυλοκόπησαν αστυνομικούς μέσα στο Αστυν. Τμήμα!!! - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

Ο κόσμος νοσταλγεί τη Χωροφυλακή, που ήξερε να "φροντίζει" τους "ακαθορίστου υπηκοότητος (τότε) .

Σήμερα με την δήθεν  "δημοκρατικότητα" και την ασυδοσία που απολαμβάνουν οι μετονομασθέντες  σε "Ρομά"  τύποι, οργιάζουν εις βάρος της ζωής και της περιουσίας του Ελληνικού λαού, ανενόχλητοι ή με αστείες ποινές!  
 Οσο για τους αναφερόμενους στο θέμα δράστες, ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή, που σημαίνει ότι δεν μετήχθησαν στη Σύρο!
Προφανώς όρισε "τακτική δικάσιμο" δηλαδή "άντε βρέστους να τους δικάσεις"!!
Juan
_________________________________________

Τους επιτέθηκαν γιατί τους βεβαίωσαν πρόστιμο για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση

Απίστευτο περιστατικό χθες στο Α.Τ. Πάρου. Εξαγριωμένοι Ρομά 
επιτέθηκαν με βάναυσο τρόπο κατά αστυνομικών όταν οι τελευταίοι 
πήγαν να τους βεβαιωσουν παράβαση για παράνομη κατασκήνωση 
και ρύπανση.

 Στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr βλέπετε τους Ρομά να επιτίθενται ακόμη και με καρέκλες εναντίον των αστυνομικών.


Τελικά οι δυο Ρομά συνελήφθησαν λίγο μετά και αφού ηρεμησαν τα πνεύματα ενώ ένας τρίτος διέφυγε και αναζητείται στα πλαισια του αυτοφώρου.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου οι δυο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Το δεύτερο παράδοξο είναι οτι την χρονική στιγμή του ξυλοδαρμού ήταν σε εξέλιξη δημοτικό συμβούλιο. Ο δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος ζήτησε αμέσως την διακοπή του προκειμένου να συνδράμουν όλοι στο πλευρό των αστυνομικων, ωστόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι αρνήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «εμείς είμαστε πολιτες και όχι όργανα της τάξεως» αφήνοντας τους αστυνομικούς στο έλεος των δραστών.
__________________________________
--Την επομένη φορά που θα τρώνε ξύλο οι δημοτικοί σύμβουλοι, να μην καλέσουν την αστυνομία, αλλά τη ...Μητρόπολη να τους σώσει!
Juan