4.5.21

Σκληρές εικόνες: Έφοδος Κούρδων οδηγεί σε τουρκικό λουτρό αίματος - Άγκυρα: "Πόλεμος μέχρι χειμώνα - Στόχος Σιντζάρ, Καντίλ"

Οι Κούρδοι ξεφτίλισαν τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις - Τους πήραν όπλα-πυρομαχικά!




Προσοχή σκληρές εικόνες: Ομάδα ειδικών δυνάμεων του PKK πραγματοποίησε έφοδο και “έπιασε στον ύπνο” τους Τούρκους στρατιώτες.

Αποτέλεσμα 4 νεκροί Τούρκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουρδική αντεπίθεση έγινε στο λόφο Piramit στην περιοχή Avaşin.

Μετά τον θάνατο των Τούρκων, οι Κούρδοι έφυγαν με λάφυρα τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό και τα όπλα.

Αν οι Κούρδοι στην 10η ημέρα μπορούν και διεξάγουν επιθετικές επιχειρήσεις τότε μάλλον η τουρκική επιχείρηση έχει ναυαγήσει!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:04

Η επιχείρηση στο Β. Ιράκ ήταν αντίποινα στον Μπάιντεν

Ο απόστρατος Συνταγματάρχης της τουρκικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών ,Coşkun Başbuğ, αποκάλυψε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Ανέφερε πως τελικός στόχος της Τουρκίας είναι το Σιντζάρ επιβεβαιώνοντας το WarNews247 για όσα έχει πει αναφέρει μέχρι τώρα. Επιπλέον μίλησε για “αποτυχία της τωρινής τουρκικής επιχείρησης” καθώς θα σταματήσει μόλις ολοκληρωθούν 17 ημέρες αλλά θα συνεχιστεί μέχρι τον χειμώνα…”

Δηλαδή οι Τούρκοι θα το πάνε σερί μέχρι την έναρξη της δεύτερης τουρκικής επιχείρησης προς το όρος Καντίλ. Επιπλέον επιβεβαιώνει το WarNews247 που είχε αναφέρει πως η τουρκική επιχείρηση αποτελεί αντίποινα στον Μπάιντεν…

Αντίποινα Ερντογάν σε Μπάιντεν: Διευρύνει την εισβολή στο Β.Ιράκ – Σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί και εμπλοκή χερσαίων δυνάμεων – Τα πρώτα Βίντεο

Ας δούμε τι λέει:

“Οι επιχειρήσεις “Claw Lightning”  είχαν σχεδιαστεί εκ των προτέρων. Επρόκειτο να ξεκινήσουν την Άνοιξη.

Η ημερομηνία έναρξης, 24 Απριλίου, είναι σημαντική και σημαδιακή καθώς δόθηκε απάντηση στις ΗΠΑ για την Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

“Θα διευρυνθεί η επιχείρηση”

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί  με την υποστήριξη Στρατού και Αεροπορίας

Η επιχείρηση διεξάγεται σε βάθος 30 χλμ με επίκεντρο την περιοχή Μετίνα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο ασφαλείας σε βάθος 30 χλμ βόρεια της Συρίας.

Θέλαμε να πετύχουμε το ίδιο και στην Συρία αλλά Ρωσία και ΗΠΑ δεν μας άφησαν. Όμως στο Ιράκ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η Μετίνα είναι στο μέσο του βορείου Ιράκ.

Η επιχείρηση αυτή στις περιοχές Metina, Avashin, Basyan αποτελούν το πρώτο βήμα για την επιχείρηση στο Σιντζάρ.

“Τελικός στόχος Σιντζάρ και Καντίλ τον χειμώνα”

Οι κύριο στόχοι μας είναι το Σιντζάρ και το όρος Καντίλ.

Οι περιοχές αυτές που επιχειρούμε τώρα, Metina, Avaşin, Basyan, αποτελούν τον ενδιάμεσο στόχο.

Οι Κούρδοι έχουν τις υποδομές τους περισσότερο στο Σιντζάρ παρά στο Όρος Καντίλ. Όλοι αυτοί που φεύγουν από Καντίλ, βόρειο Ιράκ και Συρία, πηγαίνουν στο Σιντζάρ.

Γι αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στην τελική επιχείρηση στο Σιντζάρ που θα σημάνει και το τέλος της τρομοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

Τα τουρκικά φέρετρα φέρνουν χιλιάδες ισλαμιστές στο Β. Ιράκ: Η Τουρκία διευρύνει χερσαία εμπλοκή για να εγκλωβίσει αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις! (βίντεο)

Και η ομολογία αποτυχίας… 

Για το λόγο αυτό οι ΗΠΑ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν. Δεν θέλουν να πραγματοποιήσουμε την επιχείρηση στο Σιντζάρ.

Η τωρινή επιχείρηση στην Μετίνα μπορεί να λήξει μετά από 17 μέρες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι επιχειρήσεις μας θα σταματήσουν. (τελειώνουν ή δεν τελειώνουν;)

Αντίθετα θα επεκταθούν σε άλλες γεωγραφικές περιοχές κατά την περίοδο του χειμώνα.

Υπολογίζω πως μια μεγάλη επιχείρηση σε Σιντζάρ και Καντίλ θα ξεκινήσει μέχρι την έναρξη του χειμώνα” καταλήγει.

“Ράγισε” το ηθικό των Τούρκων: Ξεκληρίστηκε ομάδα 9 στρατιωτών στο Β. Ιράκ – Εσπευσμένα στο Αρχηγείο της επιχείρησης ο Χ. Ακάρ και οι επιτελείς (βίντεο, εικόνες)

https://warnews247.gr/


 Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Μιχάλη Τσολάκη