5.5.21

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΞΕΣΤΟΚΑΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…


 


Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ



Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις και τα διψήφια ποσοστά δια φοράς που καταγράφονται μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Υπάρχει μια σαφέστατη, αυταπόδεικτη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του. Η ΝΔ όχι μόνο προηγείται, αλλά διατηρεί ακέραια τα ποσοστά που συγκέντρωσε στις εθνικές εκλογές, παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε -και αντιμετωπίζει- έναν υγειονομικό και οικονομικό -κατ’ επέκταση- Αρμαγεδδώνα. 

Είχε προηγηθεί η ελληνοτουρκική κρίση στον Έβρο, η προσφυγική κρίση, τώρα ο κορονοϊός, πλην όμως οι επιλογές της Κυβέρνησης είναι τέτοιες στη διαχείριση όλων των απειλών που συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών. Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί και η δυσπιστία της κοινής γνώμης προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεγενθύνεται.  

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επανέλθει με αξιώσεις στην πολιτική σκηνή πρέπει να παράξει επιτέλους πραγματική πολιτική και αντιπολίτευση, να σταματήσει να επενδύει στην πόλωση, να ¨αναλαμβάνει το ρίσκο¨ για πορείες, να πάψει να τζογάρει πολιτικά με την υγεία των πολιτών. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα βλέπουν τα ποσοστά τους να επιστρέφουν στο παρελθόν του 3%...

Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για την Ελλάδα είναι πολύ λίγος ο χρόνος μέχρι το 2023 όταν και θα γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές ώστε να ξεχάσουν οι πολίτες τα τεράστια ψέματα τους, το δίχως όρια λαϊκισμό τους, την αθεράπευτη δημαγωγία τους, την καταστροφική διακυβέρνηση της πατρίδας μας από το 2015 έως το 2019. Ευτυχώς ξεστοκάραμε από τον ΣΥΡΙΖΑ…»

 

Νίκος Καραγιαννακίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας - Α’ Θεσσαλονίκης

Τ 6946 007772

nikoskaragiannakides@gmail.com